SAKARYASPOR U-15’LER GOL OLDU YAĞDI 5-0

featured

SAKARYASPOR U-15’LER GOL OLDU YAĞDI 5-0

Gelişim ligi U-15 karşılaşmasında Bursa Nilüferspor U-15 takımı ile karşı karşıya gelen Sakaryaspor U-15 takımı ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında adeta coştu ve konuk ekibin filelerini tam 5 Kez havalandırdı. Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadılar ve ilk ayrı 0-0 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise bambaşka bir Sakaryaspor vardı. U-15’ler maçtan Kaan Kırcı’nın 2, Temel’in, Emirhan’ın, oyuna ikinci yarıda giren Enes Babun’un golleri ile sahadan 5-0 Galip ayrıldılar.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesisleri

HAKEMLER : Bahadır İleri- Tayfun Güz- Ozan Gürleyük

SAKARYASPOR U-15 : Eray*** Temel*** ( Enes Babun*** ) Emir Miray*** Emre*** Umut*** Tunahan*** ( Ömer Faruk*** ) Berat*** ( M. Ali*** ) Görkem*** Ömer Faruk Baylan*** ( Mert*** ) Emirhan *** Kaan*** ( Mustafa *** )

TEKNİK SORUMLU : Özcan zafer

NİLÜFERSPOR U-15 : Emir Ali** Umut** Yunus emre*** Ertuğrul** Sinan** Oğuz*** Selim can*** Emirhan*** Ali** Muhammet*** Hakan***

TEKNİK SORUMLU : Şenol Tüfekçi

GOLLER: Kaan ( 2 ) Temel, Emirhan, Enes Babun ( Sakaryaspor )

Sakaryaspor U-15 U-15 ens-1 U-15 Ens-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!