SAKARYASPOR TAM KADRO

featured

HEDEF 2’DE 2   SAKARYASPOR TAM KADRO

TFF 2.Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Sakaryaspor ligin 14’ncü haftasında bugün deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor maçı için Kırklareli’ne giderek kampa girdi.

TAM KADRO

23 kişilik kadro ile yola çıkan Sakaryaspor’da tedavisi devam eden Canberk ve hakkı can dışında eksik bulunmuyor.

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde tam kadro olarak son idmanını Cuma günü yapan yeşil-siyahlı ekibimizde yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta alınan Fethiyespor galibiyeti ile taraftarlara merhaba diyen yeni Teknik Heyet bu hafta da deplasmanda galip gelerek yine sevindirmek istiyor.

TÜM PLAN 3 PUAN ÜZERİNE

Zorlu deplasmanda öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Sakaryaspor Teknik Direktör Engin Korukır, “rakibimiz evinde kaybetmeyen bir ekip. Biz planlarımızı 3 puan üzerine yaptık. Zorlu deplasmanda her zaman söylediğim gibi ofansif bir futbol oynayacağız. Buradan alacağımız 3 puan bizi şampiyonluk yolunda bir adım ileriye götürecektir” dedi.

COŞKUN KADRO’DA

Kadroda eksik futbolcusu bulunmayan Sakaryaspor Teknik Heyeti, Kırklarelispor karşısına geçtiğimiz haftadan farklı bir kadro ile çıkması beklenirken, gol yollarında yaşanan sıkıntıyı Murat ve Coşkun’la çözmeyi planlıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!