SAKARYASPOR SİSE TAKILDI

featured

SAKARYASPOR SİSE TAKILDI

Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerinde 4. Hazırlık kampı çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor 5. Hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig takımlarından Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Maçın hakemleri başlama saatindeki yanlış anlama sebebiyle maça zamanında gelemeyince Eyüpspor yardımcı antrenörü Rahmi Kalkan’la başlayan karşılaşma daha sonra maçın hakemlerinin gelmesiyle 19. Dakikadan itibaren hakemlerle oynanmaya başladı. Sakaryaspor maçın oynanan süresi içerisinde daha atak oynayan takım görünümündeydi. Rakip ceza alanı üzerine yüklenen yeşil siyahlılar mutlak üç gol pozisyonundan yararlanamazken bunda en büyük pay da Eyüpspor kalecisi Ethem’in nefis kurtarışlarındaydı..

YOĞUN SİS FUTBOLU ETKİLEYİNCE

Ancak aniden ortalığı kaplayan yoğun sis futbol oynamaya çalışan futbolcuları olumsuz yönde etkileyince maç zaman zaman duraklayan karşılaşma ilerleyen dakikalarda sahaya iyice ağırlığını koyunca maçın hakemleri maçın 26. Dakikasında son bir kez daha durdurmak zorunda kaldı. Her iki takım teknik sorumluları ve hakemler bir araya geldiler ve son bir karar olarak bir kez daha sis artarsa maçın bitirilmesi konusunda anlaşınca maç tekrar başladı. İlk yarının son dakikalarında sis yeniden artınca maçın hakemi Ahmet Arslan maçı tatil ettiğini bildiren düdüğünü çaldı ve karşılaşma 0-0 Berabere iken sis nedeniyle tatil oldu.

MAÇA İLGİ FAZLAYDI

Sakaryaspor’un Topuk Yaylasında Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Sakarya’dan çok sayıda seyircinin geldiği dikkatlerden kaçmadı. Sahanın arkasında yer alan tribünde toplanan yeşil siyahlı taraftarlar oynanan süre boyunca takımlarını desteklediler. Maça gelenler arasında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Fevzi Kılıç, Enver Toçoğlu, Askf Başkanı Yaşar zımba ve yardımcılarından İsmail Ergül de sahada yer aldılar ve maçı birlikte seyrettiler.

SAHA : Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri

HAKEMLER : Ahmet Arslan- Murat Şanlı- Fahrettin Kök

SAKARYASPOR A.Ş : Ozan- Fikret-Canberk-  Zafer- Aytaç- Talha- Enes- Serdar Deniz- Abdülkadir- Murat- Hakan

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Cem Cambaz

EYÜPSPOR:  Ethem- Hasan-Dede- Semih- Muharrem- Güney- Bilal- Gencay- Ufuk- M. Tosun- G. Kılıç

TEKNİK DİREKTÖR : Ekrem Al

GOL : Yok.

ens  sakarya (1) ens  sakarya (2) ens  sakarya (3) IMG_2786 IMG_2850 IMG_2854 IMG_2855 sakaryaspor tobuk sisli   ens zeki   sporcularla zeki  ismail yonetim

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!