SAKARYASPOR “MARKA” OLACAK

featured

SAKARYASPOR “MARKA” OLACAK

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses Yönetime geldikleri 3 ay 5 günlük süreyi değerlendirdi.

 

Başkan Gürses yaptığı açıklamalarında ; “Yönetim Kurulumuz göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar olağanüstü bir özveri ile çalıştı. Yönetim olarak bu sezon mutlu sona ulaşacağımıza inancımız tamdır. Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Ligin başlamasına son bir hafta kaldı ve güzel bir kamp dönemi geçirdik. Bunun semeresini de ligde göreceğiz. Transfer çalışmaları süresince menejerlerin konuya müdahil olmasına izin vermedik bundan sonraki çalışmalarımızda da böyle yapacağız. İyi bir takım kurduk fakat sportif başarı gelmedikçe bu yaptıklarımızın bir anlamının olmadığının bilincindeyiz” dedi.

 

Gürses; “Yeni stada geçmeden kombine çıkarmayı düşünmemiştik. Taraftarın yoğun isteği üzerine 5800 adet kombine bilet bastırdık, şuana kadar sadece 184 adet kombine satılmasından memnuniyet duymadık. Bundan sonra bir çok ticari faaliyetimizi Sakaryaspor Sportif Hizmetler ismi ile kurduğumuz şirket üzerinden yürüteceğiz. İnşallah bu çalışmaların sonucunda 54. yılımızda Süper Lig’e çıktığımızda bu şirketin halka arzını sağlayacağız ” dedi.

 

Yeni stadın tamamlanmasının ardından stad çevresinde Durak54 ismi ile kafe ve restaurantlar açılacağını belirten İsmail Gürses “Taraftarımızı maç günleri ve diğer günleri bu dükkanları kullanarak kulüplerine destek olabilecek stad içinde açacağımız modern tasarımlı Dükkan54 mağazamız ilede tüm ürünlerimizin satışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca taraftarlarımızın yeni ürünlere daha rahat ulaşabilmeleri için şehrin belli noktaları ve avmler olmak üzere 7 ayrı noktada dükkan54 ki oskları açılacak” dedi.

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!