SAKARYASPOR MANİSA’YA HAREKET ETTİ

SAKARYASPOR MANİSA’YA HAREKET ETTİ

03-10-2015 Cumartesi  Günü  Manisa 19 Mayıs Stadında saat 15.30’da Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor dün sabah yaptığı antrenmandan sonra saat 13.00’da özel bir firmaya ait otobüsle Manisa’ya hareket etti. Sakaryaspor’un kafile Başkanlığını Kulüp Başkanı Selahattin Aydın yaparken, Başkan Aydın’la birlikte eş başkan İsmail Yenice ile yönetici Gökhan Güneş te kafile ile birlikte Manisa kafilesinde yer aldılar.

KADRODA 19 FUTBOLCU YER ALDI

Manisa’ya hareket eden Sakaryaspor’da Teknik Direktör Deniz Kolgu’nun belirlediği  19 Futbolcu yer aldı. Kadroda şu futbolcular bulunuyor : Yavuz Eraydın, Adnan Güngör, Fikret Topaloğlu, Volkan çekiç, Sertaç Eren, Burak Bekaroğlu, Mustafa Cevahir, Hacı Ömer Doğru, Burak Göksel, Volkan Yılmaz, Mustafa Akgün, Hüseyin Bilge, Nedim Köseoğlu, Tevfik Işık, Sadullah Eraslan, Feyyaz Aydil, Mert Sarı, Efşan Geçgin ve Hakan Çalışkan.

KALANLAR ANTRENMANA DEVAM

Sakaryaspor Teknik direktörü Manisa deplasmanına çıkarken kadroda bulunmayanların da programını çıkarttı. Bu programa göre Sakarya’da kalan futbolcular saat 10.00’da antrenmanlara devam edecekler. Sakaryaspor Manisa merkezinde bir otelde konaklayacak  yapacağı bir antrenmandan sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!