Sakaryaspor-Gümüşhanespor: 1-1

featured

Sakaryaspor-Gümüşhanespor: 1-1

FAKİRİN TAVUĞU TET TEK YUMURTLAR 1-1

Tff.2.Lig Beyaz Grupta 5.hafta maçında Bolu Atatürk Stadyumunda Gümüşhanespor ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Kendi stadının yetişmemesi nedeniyle Lider Gümüşhanespor ile Bolu Atatürk Stadında karşı karşıya gelen Sakaryaspor beraberliğe razı oldu ve bu kardşılaşmadan da 1-1 Berabere ayrıldı. İlk yarısında başarılı bir futbol sergileyemeyen Sakaryaspor ikinci yarının başında kalesinde gördüğü gol sonrasında açıldı ve rakibine üstünlük kurdu Maçın 58. Dakikada Sakaryaspor baskının sonucunu gördü. Coşkun düşürüldü, Berkan penaltıyı ter köşeden ağlara gönderdi ve beraberliği sağladı. Geride kalan dakikalarda Sakaryaspor’un baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

PUANLARI PAYLAŞTIK

Mücadeleye iyi başlayan ekibimiz rakip kalede gol şansı aradı. İstediği pozisyonları bulamayan temsilcimiz rakibine de gol şansı tanımadı ve devre 0-0 sonuçlandı. İkinci evrede ise oyuna hızlı başlayan Gümüşhanespor, kornerde golü buldu. Topa ters bir vuruş yapan Burak Bekaroğlu, topu kendi kalesine gönderdi ve Gümüşhane 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını arttıran ekibim,z sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol ararken 58.dakikada Coşkun’un düşürülmesi ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Beykan Şimşek skora denge getirdi skor 1-1’e geldi. Kalan dakikalarda iki ekipte önemli gol fırsatlarını değerlendiremeyince mücadele 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı ve Yeşil-Siyahlı temsilcimiz 5 maçta 4.beraberliğini elde etti.

2 Lig Beyaz Grup 5’nci hafta mücadelesinde Sakaryaspor, Bolu Atatürk Stadı’nda karşılaştığı Gümüşhanespor’la 1-1 berabere kaldı.

47. Dakikada Burak Bekaroğlu topu kendi kalesine gönderince Sakaryaspor Gümüşhane karşısında 1-0 mağlu duruma düştü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi

58 Dakikada Beykan Şimşek Sakaryaspor’un golünü kaydeden isim oldu.1-1 Bu dakikada kazanılan penaltıyı Beykan Şimşek kullandı.

STAT: Bolu Atatürk

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun, Anıl Usta, Kadir Kantekin

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci, Ramazan Sal, Burak Bekaroğlu, Yasir Subaşı, Murat Akın, Talha Mayhoş, Ramazan Çevik, Cem Ekinci,(Fatih 84) Beykan Şimşek, (Erçağ 70)Coşkun Yılmaz  (Mahir  90)

TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin, Salih Zafer, Ziya Şakar, M. Sinan Yılmazer, Oktay Delibalta, Taner Koç,(Ramazan 61) Mehmet Cansın, Muharrem Doğan, Melih Gökçek, Dilaver Güçlü,(Servan78) Berk İsmail(Furkan61)

TEKNİK DİREKTÖR: Levent Eriş

GOLLER: Dk. 48 Burak (kendi kalesine), Dk. 62 Beykan (penaltı) (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!