ORTACA BELEDİYESPOR’DAN 1 KALECİ 1 ANTRENÖR

featured

 

ORTACA BELEDİYESPOR’DAN 1 KALECİ 1 ANTRENÖR

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses kısa bir tatil için gittiği Muğla Ortaca’da transfer çalışmalarına devam etti. Bölgesel Amatör Lig 10. Grup  takımlarından Muğla Ortaca Belediyespor takımının genç kalecisi Erce Uslu ve Ortaca Belediyespor yardımcı antrenörü Ali Gürsel ile görüşen Başkan Gürses genç kaleci Erce Uslu ve antrenör Ali Gürsel ile anlaştıklarını genç kaleci ve yardımcı antrenörün bundan böyle Sakaryaspor çatısı altında bulunacaklarını söyledi.

ERCE USLU KİMDİR  ?

Bölgezel Amatör Lig 10. Grupta yer alan Ortaca Belediyespor’un sürekli oynayan genç kalecisi Erce Uslu 25 Haziran 1998 Doğumlu. İlk lisansını 2010 Yılında Köyceğiz Belediyespor takımında çıkartan Erce Uslu 2014-2015 Sezonunda Ortaca Belediyespor’a transfer olmuş ve bu takımın kalesini sürekli olarak korumuş genç bir kaleci.

FOTO: Erce Uslu

ALİ GÜRSEL KİMDİR

Ali Gürsel daha önce Derincespor’da Ali Asım Balkaya’nın yardımcılığını yaparken, ailevi nedenlerle Derincespor’dan ayrıldı. Daha sonra devre arasında Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele veren Ortaca Belediyespor takımında yaşanan bir huzursuzluk sonrası göreve getirilen Teknik Direktör Göksel Özdemir’in yardımcılığına getirildi. Aynı zamanda kondisyoner olan Ali Gürsel 1985 Doğumlu .

Erce Uslu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!