SAKARYASPOR DİYARBAKIR’DA 3 PUAN ARIYOR

featured

SAKARYASPOR DİYARBAKIR’DA 3 PUAN ARIYOR

Artık sona doğru gelinen Spor Toto 3. Lig’de 6 maç kalırken, temsilcimiz Sakaryaspor da ligi en tepede bitirmek için umutlarını kalan 5 müsabakaya çevirmiş durumda. Hedef 8’de 8 yapmak! 29-03-2017 Çarşamba Diyarbakır Seyrantepe Stadında oynanacak olan Spor Toto 3. Lig karşılaşması saat 15.00’da başlayacak.

HEDEF SEKİZDE SEKİZ

Spor Toto 3. Ligde artık sona doğru gelinirken, ligin bitimi için sadece 5 maç kaldı. Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz Sakaryaspor, sezon boyunca inişli-çıkışlı bir grafik sergilerken, son haftalarda ciddi bir yükselişe geçti.

Ligde oynadığı son 7 maçta 7 galibiyet elde eden ekibimiz, lider Afjet Afyonspor’u takip ediyor. Hedefini 3. Lig şampiyonluğu olarak direkt 2. Lige çıkmak olarak koyan yeşil-siyahlılar, bu hedefe yürümek için kalan 5 maçı da kazanıp Afyon’un puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde zirveyi ve play-off’u hedefleyen takımların kalan müsabakalarda nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!