Sakaryaspor 4 yedi!

featured

YENİLDİK AMA EZİLMEDİK ! 4-0

Spor Toto 3. Ligde hiçbir hedefi kalmayan  Sakaryaspor, ligin 37’nci hafta mücadelesinde  deplasmanda Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya geldi.. Saat 15.30’da başlayan müsabaka gerek ekibimiz gerekse Gaziosmanpaşa tarafından adeta gazozuna bir maç olarak görülüyordu. Zira. Küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Gaziosmanpaşa ile kümede kalmayı garantileyen Sakaryaspor arasında oynanacak olan maçta ekibimiz Sakaryaspor sahaya galibiyet elde ederek gülmek için çıkıyordu ama ne var ki evdeki hesap çarşıya uymadı ve ilk yarısını 1-0 Geride kapatan yeşil siyahlılar 61 ve 63. Dakikalarda ilk golü atan İbrahim’in  ve 75. Dakikada Engin’in gollerine engel olamadılar ve sahadan farklı bir yenilgi ile ayrıldılar.

KADRO ERİYİNCE “

Temsilcimiz Sakaryaspor’da oyuncuların ard arda takımdan ayrılması, yaşanan sakatlıklar ve cezaların da çokluğu nedeniyle Gaziosmanpaşa müsabakasında takım eksik kaldı. 18 kişilik maç kadrosunu dolduramayan Sakaryaspor Gaziosmanpaşa’ya 16 kişilik kadro ile gitti. Yedeklerde kaleci Furkan Hacıeyüpoğlu ile birlikte Sadullah Erarslan, Tevfik Işık, Serkan Doğan ve Ahmet Demir otururken, kulübede 2 eksik vardı.

LİG SONUNCUSUNDAN 4 GOL YEDİK

Sakaryaspor, Gaziosmanpaşaspor karşısında formalite maçı oynamaya gitti. Gerçekten de formaliteyi gerektiği şekilde tamamladı ve rakibinden toplam 4 Gol yiyerek Sakarya’ya döndü. Maçın ilk yarısını Gaziosmanpaşaspor İbrahim’in ayağından 1-0 Öne geçti. Tatsız tuzsuz ilk yarı bu skorla 1-0 Yenilgimizle sona erdi.Maçın ikinci yarısında Gaziosmanpaşaspor canlandı ve ardı ardına golleri sıralamaya başladı. İlk yarıdaki golün sahibi İbrahim’i durduramadılar ve İbrahim ikinci yarının başlarında 61 ve 63. Dakikalarda savunmanın boş bıraktığı anlarda topla buluştu ve hatrick yaptı 3-0. Maçın ilerleyen dakikalarında yapılan oyuncu değişiklikleri fayda etmedi ve Gaziosmanpaşa maçın 77. Dakikasında farkı dörde çıkartan golü attı. Geride kalan dakikalarda başka gol almıda ve Sakaryaspor bu formalite maçında sahadan 4-0 Mağlup ayrıldı.

———————————————————————————————————–

MAÇIN KÜNYESİ :

STAD: Gaziosmanpaşa Stadı

HAKEMLER : Bilal Çavuş- İdris Albayrak- Birtan Yavuz

GAZİOSMANPAŞASPOR : Halim-( Müslüm Dk. 79)- Yusuf- Cihan- Muhammet- Aykut- Onur Kıntaş- Onurcan-( Furkan Dk. 84 ) Engin- Ö. Faruk- Ethem- İbrahim-

TEKNİK DİREKTÖR : Erdoğan Özalp

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin- Nedim- Sertaç- Fikret- Nurullah- ( Tevfik  Dk. 63)-Volkan-( Sadullah Dk. 67 )- Furat- Mert- Turgay- ( Serkan Dk. 75 )-Mustafa – Canberk

TEKNİK SORUMLU : İlhan Var

GOL: Dk. 31-61-63 İbrahim Dk. 75 Engin( Gaziosmanpaşa)

————————————————————————————————————–

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.31: Gaziosmanpaşa’dan ibrahim Şahin, düzenlenen atakta ayağında bulduğu topu ağlarla buluşturdu. Gaziosmanpaşa 1-0 öne geçti. İlk yarı Gaziosmanpaşa’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Dk.61: Gaziosmanpaşaspor’dan İbrahim Şahin, buluştuğu topu ceza sahasında ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

Dk.63: Gaziosmanpaşaspor’dan İbrahim Şahin, attığı ikinci golden sadece 2 dakika sonra takımının ve kendisinin 3. golünü atarak hat trick yaptı. Skor 3-0

Dk.77: Gaziosmanpaşa’dan Engin Gülle, ayağında bulduğu topu ağlarla buluşturarak farkı 4’e çıkardı. 4-0

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!