SAKARYASPOR 2 – HACETTEPE SPOR 1

featured

TFF 2.Lig Beyaz Grup 3. haftasında Sakaryaspor ile Hacettepe Spor Atatürk Olimpiyat Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Sakaryaspor 2-1 kazandı.

Sakaryaspor 2 – Hacettepe Spor 1

TFF 2.Lig Beyaz Grup 3. haftasında Sakaryaspor ile Hacettepe Spor Atatürk Olimpiyat Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Sakaryaspor 2-1 kazandı.

Rakip takımın teknik heyeti ve yedek kulübesinin tüm çirkefliklerine rağmen 3 puanı söke söke aldık  Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 3.Haftasında İstanbul Olimpiyat Stadında Hacettepespor ile karşılaşan Sakaryaspor, olaylı maçı Coşkun ve Beykan’ın  attığı gollerle 2-1 galip geldi. Bu sonuçla 3 puan siftahı yaptı. Sakaryaspor Olimpiyat Stadında Hacette’yi konut etti. Maçın ilk datikalarındaatak oynayan Hacettepe üç net pozisyon bulurken maçın 15. Dakikasından itibaren oyuna ağırılğını koyan Sakaryaspor maçın 16. Dakikada Coşkun’un mükemmel golüyle 1-0 Öne geçti. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor Beykan’la farkı ikiye çıkarttı.Hacettepe Mahmut farkı bire indirdi. Bu dakilardan itibaren kendi ceza alanıya yaslanan Sakaryaspor zorlu dakikalar yaşarken maçın 79. Dakikasında Hacette’pe’nin kazandığı penaltı atışını kaleci Ercüment dışarıya çeldi. Geride kalan dakikalarda Sakaryaspor zaman zaman kontra ataklar yaptı  Sonuçta Sakaryaspor 500’e yakın taraftarının önünde Olimpiyat Stadında ilk galibiyetini almış oldu.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Maça konuk ekip Hacettepe hızlı başlarken, ekibimiz oyunun dengesini 10.dakikadan itibaren sağladı ve 16.Dakikada Coşkun’un şık golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından etkili oyununu sürdüren ekibimiz, rakibini baskı altına alırken ikinci golü bulamadı ve devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıda ise oyuna hızlı başlayan ekibimiz, Beykan Şimşek’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Golün ardından Hacettepe erken yanıt verdi ve 58’de Mahmut skoru 2-1 yaptı. 68.Dakikada Ferhat Yazgan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, 79.dakikada Mahmut’un penaltısını kurtaran Ercüment adeta galibiyeti getiren kurtarışı yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ekibimiz mücadeleyi 2-1 kazanarak ilk galibiyetini elde etti.

ÇİRKİN SALDIRI

Mücadelenin 28.Dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrası Hacettepe teknik direktörü Mustafa Kaplan, Sakaryaspor teknik direktörü Osman Özdemir ve bazı futbolculara sözlü olarak sataştı. bir anda ortalık gerilirken iki takımını oyuncuları ve yedek kulübeleri arasında gerginlik yaşandı. Yaklaşık 5 dakika süren gerginlik sonrası ise fatura Osman Özdemir’e kesildi. Özdemir, maçın hakemi tarafından dışarı gönderilirken, Mustafa Kaplan ise yerinde kaldı. Kaplan’ın yardımcı antrenörü ise Özdemir ve Sakaryaspor yedek kulübesine küfürlü sözler sarf ederken, gerginlik güçlükle yatıştırıldı.  (Haber: Sırrı ŞANLI )

Hakem: Adem Sarıtaş, Mehmet Öcal, Onur Tanrıverdi, Cihan Ataş

Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Ramazan Sal, Murat Akın (87′ Serdar Ümit Deniz), Burak Bekaroğlu, Yasir Subaşı, Fatih Özçelik, Tufan Kelleci, Ferhat Yazgan, Coşkun Yılmaz, Beykan Şimşek, Ramazan Çevik (82′ Cem Ekinci)

Teknik Direktör: Osman Özdemir

Hacettepe Spor: Yasin Davuş, Aytaç Öden, Orhan Evci, Alaaddin Okumuş, Fethi Özer, Mahmut Bilir, Kadir Arı, Burak Çolak (46′ Berat Ayberk Özdemir), Soner Dikmen, Hüseyin Çolak, Noyan Öz (56′ Mehmet Tuğrul Başkan)

Teknik Direktör: Mustafa Kaplan

Goller: DK 16: Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), DK 48: Beykan Şimşek (Sakaryaspor), DK 54: Mahmut Bilir (Hacettepe Spor)

Sarı Kartlar: DK 34: Fikret Topaloğlu (Sakaryaspor), DK 38: Burak Çolak (Hacettepe Spor), DK 56: Murat Akın (Sakaryaspor), DK 60: Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor), DK 63: Beykan Şimşek (Sakaryaspor), DK 69: Aytaç Öden (Hacettepe Spor), DK 69: Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor)

Kırmızı Kart: DK 69: Ferhat Yazgan (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!