Sakaryapor’a yakışır şekilde misafir edelim

25 Temmuz Çarşamba günü yapacağımız Galatasaray hazırlık maçı ile ilgili:
Sakaryaspor hangi ligte olursa olsun spor kamuoyunun yakından takip ettiği bir takım. Her türlü mücadelesi her zaman ses getirmiştir, örnek olmuştur.
Çarşamba günü oynayacağımız maça şehir içinden ve dışından gelecek Galatasaray taraftarını ve takımını en iyi şekilde ağırlamak Sakarya ve Sakaryapor’a yakışır şekilde misafir etmek örnek bir misafirperverlik göstermemiz gerekmektedir.
Yoğun programlarına rağmen bizim davetimize olumlu yanıt veren Galatasaray yönetimine, teknik ekibine teşekkür ediyoruz.
O gün tuttuğu takım ne olursa olsun taraftarların sportmence takımlarına destek vermeleri Sakarya’nın bir futbol şehri olması ve gelecek hedefleri ile ilgili son derece önemlidir.
Yaşanacak provokasyonlara ve tahriklere taraftarımızın asla izin vermemesini önemle rica ediyoruz.
Sakaryaspor saha içinde olduğu gibi saha dışında da örnek bir kulüp olma hedefine yakışır şekilde hareket etmelidir.
En büyük Anadolu kulübü olma hedefimize yakışan bir duruş ile oynayacağımız bu maçın 28000 taraftarımız ile birlikte bize yakışır bir şekilde sona ermesi her Sakaryaspor’lunun hedefi olmalıdır.
Kamuoyuna saygı ile sunarız.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!