Sakarya’nın Bileği Bükülmedi

Sakarya’nın Bileği Bükülmedi

Sakarya Gençlik Spor İzcilik Kulübü , Antalya’da yapılan Genç Erkekler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine damga vurdu.

Şampiyon izciler  , Sakarya Gençlik Spor İzcilik Kulübü Başkanı Alaaddin Ağcadağ, yönetim kurulu üyesi Süleyman Şahiner’le birlikte Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek, başarılarını paylaştılar.

Antalya’daki Genç Erkekler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Ferhat Tatar 75 kg.’da sağ kolda Türkiye 1., sol kolda Türkiye 5., Muhammed İlter 75 kg.’da sağ ve sol kolda Türkiye 2., Yasin Çalık 80 kg.’da Türkiye 3.,  Kerem Bektaş 65 kg.’da sağ kol Türkiye 1.,  Kenan Cepheci 55 kg.’da sol kolda Türkiye 2. Oldu.

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında ve Milli Takım seçmelerinde başarılı olan sporcular,   mayıs ayında Polonya’da yapılacak Avrupa Gençler Bilek güreşi şampiyonasına katılacaklar.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Bilek Güreşinde ilimizin adını en iyi şekilde duyuran Sakarya Gençlik Spor İzcilik Kulübüne teşekkür ederek, Polonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesinde başarılarının devamını diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!