Sakaryalı Özel Sporculardan üstün başarı

featured

Sakaryalı Özel Sporculardan üstün başarı

 

Antalya’da 17, 18, 19 Kasım tarihleri arasında ilinde yapılan “15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Sakaryalı Özel Sporcular bir kez daha üstün başarı sağlayarak şampiyonaya damga vurdu.

 

15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası; Antalya’da gerçekleşti. Müsabakaya Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor kulübü Doğa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği katılım sağladı. Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Cengiz Aydın 100 metre ve 200 metre koşarak Türkiye Şampiyonu, Sercan Yegit 800 metre de Türkiye Şampiyonu ve Okan Yılmaz’da cirit atma Türkiye altıncısı oldu.

 

“MÜCADELEMİZ 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİ İÇİNDİ”

Müsabakada; Doğa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sporcularından Mücahit Gülşan 100 metre de Türkiye dördüncüsü ve 200 metrede de Türkiye üçüncüsü oldu. Müsabakanın gözde sporcularından olan Cengiz Aydın milli takıma girmeye hak kazandı. Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Nilüfer Özen Aslantepe elde edilen üstün başarıdan ötürü özel çocuklarımızla bir kez daha gurur duyduğunu ifade ederek, “Müsabakada ki mücadelemizi 15 Temmuz’da gazi olan ve hayatını kaybeden şehitlerimiz için verdik” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!