SAKARYALI BOKSÖRLER MİLLİ KAMPTA

featured

SAKARYALI BOKSÖRLER MİLLİ KAMPTA

Sakarya bölgemizin boks branşındaki faaliyetlerinde yıldız boks milli takımda 3 sporcu 1 antrenörümüz Avrupa şampiyonası kampında çalışmalarını sürdürüyorlar.

17 Mayız  05 Haziran 2016 tarihleri arasında Balıkesir Sarmısaklı  tatil köyünde bulunan Vilayetler evi tesislerinde devam etmekte olan yıldız boks milli takım kamp çalışmalarında boks milli takım Antrenörlerimizden  Ertuğrul Akgün Sakaryalı olan yıldız boksörlerimizden 50 kg Tahir Taha Akkoyun ve Eray Müştü 75 kg Taner ışık  çalışmalarını günde 3 antrenman yaparak devam ediyorlar.

Kamp sonunda Yıldızlar Avrupa boks şampiyonasına katılacak ekipde  kilolarında yer almak için mücadele verecek olan sporcular  aralıksız çalışmalarını sürdürmekte olup Yıldız Boks Milli takım antrenörlerinden Ertuğrul Akgün Macaristan’da yapılacak Avrupa yıldız erkekler boks şampiyonasında Sakaryamızdan sporcu olarak katılmaya hak kazanacak olan sporcularımıza başarılar dilerim .Bizlerin buralarda görev yapmamızı sağlayan Boks federasyonu başkanımız Eyüp Gözgece teşekkür ederiz . Bizlerde ay Yıldız forma altında Türkiyemizi temsil etme imkanını değerlendirerek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz sporcularıma başarılar dilerim inşallah ay yıldız formayı giymeyi hak ederlerse biliyorumki  bu formanın hakkını vereceklerdir  dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!