SAKARYA SPOR ADAMLARI DERNEĞİ HUZURLARINIZDA

featured

SAKARYA SPOR ADAMLARI DERNEĞİ HUZURLARINIZDA

Yeni kurulan ve Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Spor Adamları Derneği’nin Sakarya’daki bir kolu olan Sakarya Spor Adamları Derneği Demircioğlu Pasajındaki bir Cafe’de yaptığı kahvaltılı bir basın toplantısı ile yönetim kurulunu ve amaçlarının ne olduğunu basınla paylaştı. Başkan Zeki Öztürk yaptığı açılış konuşmasında önce arkadaşlarını tanıttı. Sakarya Spor Adamları Derneği yönetim kurulu tamamen sporla haşır neşir olan üyelerden kurulu. Başkanlığını Zeki Öztürk’ün yaptığı Derneğin yönetim kurulunda Pamukova’dan eski sporculardan İrfan Metin Başkan yardımcısı, Spor yöneticisi Hülya Lüleci Muhasip, Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün, Masa Tenisi antrenörlerinden ve iş adamı Ali Kaya, Güreş Federasyonu Marmara Bölge Sorumlusu Bahattin Aydın ile  Sakaryagücüspor Kulüp Başkanı Muhammer Fidan da üyeliklerde görev aldılar.

BAŞKAN ÖZTÜRK AMAÇLARINI AÇIKLADI

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan zeki Öztürk derneğin kuruluş amaçlarını ve yapmak istediklerini bir bir anlattı. Başkan Öztürk konuşmasında, amaçlarının tüm spor yönetimlerinde demokrasinin gerçekleştirilip, korunmasına yardımcı ve destek olmak derken, “ sporun içerisinden yetişmiş bireyleri bir araya getirerek bilgi ve becerilerini birleştirmek, gelecek nesillere bu bilgi ve becerilerin aktarılmasını sağlamaktır. “ Diye konuştu. Öztürk daha sonra tüm bireylerin spor yapabilmesi adına yapacakları çalışmaları madde madde sıraladı. Spor konularında toplantılar yapmak, sporda öne çıkmış isimleri ilimize davet ederek spor dünyasına seminerler vermek diyen Başkan Öztürk ayrıca, “ Sporun yayılmasını ve bireylerin spora özendirilmesini sağlamak, İlimizde sporun gelişmesini sağlamak amacıyla ulusal ve uluslar arası toplantılara katılmak, sportif turnuvalar düzenlemek, spor ile ilgili tesisler kiralamak, spor okulları açmak, engelliler dahil tüm sporcu gençliği örgütlemek ve desteklemek, çeşitli etkinlikler düzenleyerek ya da düzenlenen etkinliklere katılarak amaçlarla ilgili görüş bildirmek, üyelerin yararlanmaları ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için ilimizdeki tüm spor adamlarını bir araya getirip derneğimizin sürekli açık tutulmasını sağlamak, üyelerin arasında beşeri ilişkilerin geliştirilmesi ve devam etmesi için yemekli toplantılar, konserler, tiyatro sergi, spor ve gezi düzenlemek, İlimizde yetişmiş yurt içi ve yurt dışında dereceler yapmış sporcuları ödüllendirmek başlıca görevlerimiz arasında yer almaktadır “ Diye konuştu. Başkan Öztürk konuşmasının sonunda toplantı için imkan hazırlayan Cafe sahibi Mustafa Kalyoncu ve personeline de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Toplantı daha sonra karşılıklı fikir alış verişleri ile devam etti.

sPOR ADAMLARI-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!