SAKARYA JUDOSUNDAN BÜYÜK BAŞARI!

featured

SAKARYA JUDOSUNDAN BÜYÜK BAŞARI!

NİĞDE’DEN  1 ALTIN 2 BRONZ ÇIKARTTILAR

 

Niğde’de yapılan Küçükler Orta Okullar Arası Türkiye Judo Şampiyonasında Sakarya Judocularından 1 Altın 2 Bronz Madalyanın dışında 2 isim de 5. oldu

07-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında Niğde ilinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Türkiye Judo Şampiyonasına Sakarya il karması bay bayan olarak toplamda 12 sporcu 1 idareci 5 antrenörle katıldığı şampiyonadan 3 madalya 2de 5.cilikle dönerek önemli bir başarıya imza attı. Antrenörler Mehmet Şen, Yeliz Kurucu, Pınar Batman, Neslihan Can, İbrahim Baş önderliğinde Niğde’de yapılan Türkiye Şampiyonası Finallerinde 1 Altın 2 Bronz Madalyanın yanı sıra 2 kişi de 5.likle şampiyonayı tamamlayarak önemli başarılara imza attılar.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞUYOR BAŞARI KAÇINILMAZ OLUYOR

Judo İl Temsilcisi ve tecrübeli antrenör Bayram Akdemir, dereceye giren sporcularını yürekten kutlarken, emeği geçen başta kulübünün de antrenörlüğünü yapan genç ve başarılı antrenör Mehmet Şen’e, Bölge antrenörlerinden Yeliz Kurucu’ya, Akyazı Belediye Antrenörü Pınar Batman’a, Karapürçek HEM Antrenörü Neslihan Can’a, İbrahim Baş’a teşekkür ederek başarıların devamını diledi.Bilindiği üzere Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir döneminde Judo’da birlik ve en başarılı dönemlerin yaşandığı da görülüyor. Judo’da yaşanan barış, birliktelik içinde olmanın da yararları madalya olarak geri dönüyor. Özellikle yurt dışı turnuvalarla son zamanlarda dikkat çeken Sakarya Judo’su uluslar arası arenalarda sık sık görülmeye ve tanınmaya başladı.

AKDEMİR SPOR KULÜBÜNDEN 1 ALTIN 1 BRONZ MADALYA

Akdemir Spor Kulübü Sporcularından ve Arifiye Açmalar Ortaokulu Öğrencilerinden Yunus Yıldırım 38 KG’de Türkiye Şampiyonu olurken, aynı okuldan Muhammed Yıldırım 30 KG’de Türkiye 3.sü olarak hem ilçe, hem kulüp hem de okulunun gururu oldular. Sakarya’ya 1 altın 1’de bronz madalya kazandırmanın da sevincini yaşayan öğrenci Judocu’ları yetiştiren Bayram Akdemir ve Mehmet Şen ikilisi de ayrı bir sevinç yaşadı.Akdemir Spor Kulübünün +57 KG’de temsilcisi Serdivan Mehmet Demir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Miraç Bayer’de madalyayı kıl payı kaçırıp 5. olarak şampiyonayı tamamladı.

KURUCU SPOR KULÜBÜNDEN 1 BRONZ MADALYA

Sakaryayı temsil eden Kurucu Spor Kulübü ve Bölge antrenörü Yeliz Kurucu önderliğinde 57 KG’de mindere çıkan Adapazarı Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi de olan Sedanur Kolat, Türkiye’nin bronz kızı olmayı başardı. Öte yandan Akyazı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi ve Akyazı Belediye Judo Takımı sporcularından, genç antrenör Pınar Batman önderliğinde Irmak Kahveci 40 KG’de madalyayı kıl payı kaçırıp 5.likle yetindi.

DERCEYE GİREN TÜM SPORCULARIN LİSTESİ
30 Kg Türkiye 3.sü Muhammed Yıldırım Arifiye Açmalar ortaokulu ( Akdemir Spor kulübü)
38 kg Türkiye Şampiyonu Yunus Yıldırım Arifiye Açmalar ortaokulu ( Akdemir spor kulübü)
57 kg Türkiye 3.sü Sedanur Kolat Adapazarı Mevlana İmam Hatip Ortaokulu ( Kurucu Spor Kulübü)
+57 kg Miraç Bayer Türkiye 5.si Serdivan Mehmet Demir İmam Hatip Ortaokulu ( Akdemir Spor kulübü)
40 kg Irmak Kahveci Türkiye 5.si Akyazı İmam Hatip Ortaokulu ( Akyazı bld. Spor kulübü)

akdemir kurucu madalya 1 madalya 2 madalya 3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!