SAKARYA BAYAN FUTBOL ŞANS TEPTİ 1-1

featured

SAKARYA BAYAN FUTBOL ŞANS TEPTİ 1-1

Türkiye Kadınlar 3. Liginde play-Off oynamayı amaçlayan Sakarya Bayan Futbol ligin bitimine 4 Hafta kala Erenler stadında karşılaştığı Bakırköy Gençlik karşısında maçın tamamında üstün bir futbol oynadı, sayısız goller kaçırdı ve sahadan 1-1 Berabere ayrılarak şans tepti. Zira geride kalan 3 Hafta içerisinde takipçisi Bakırköy Zara ile sahasında oynayacak ve bu karşılaşmadan mutlaka üç puanla ayrılmak zorunda kalacak.

İLK YARI GOLSÜZ KAPANDI

Maça iyi başlayan taraf Sakarya Bayan Futbol dakikalar ilerledikçe pazisyonlar bulmaya başladı ancak bu pozisyonları golle buluşturamayınca ilk yarı 0-0 Berabere sonuçlandı. Aşırı soğuyan hava ve dolu ile karışık yağmur altında oynanan ilk karşılaşmada sahadaki futbolcular ve yedek kulübelerinde bulunan teknik heyetler ile yedek futbolcular zor anlar yaşadılar. Maçın ikinci yarısında ise Sakarya Bayan Futbol  rakibini kendi kale önüne hapsetti. Forvet oyuncuları topu kaleye göndermeyi başaramayınca Sakarya bayan Futbol’u sıkıntı basmaya başladı. Maçın 66. Dakikasında Derya Sağ kanattan bir frikik atışı kullandı kaleye süzülen topa müdahale etmek isteyen kaleci Gözde topa ters çıkınca top ondan önce direğe ve daha sonra ağlara gitti ve Sakarya Bayan Futbol 1-0 Öne geçti. Bu golden 4 Dakika sonra savunmada yalnız yakalanan Sakarya Bayan futbol kalesinde beraberlik golünü gördü. Bakırköy forvet oyuncusu Rabia orta alanda yakaladığı topu sürdü ve kalecinin solundan ağlarımıza gönderdi ve beraberliği sağladı. Geride kalan dakikalarda Sakarya Bayan Futbol gol için yüklendi ama başarılı olamayınca maç 1-1 Beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Sakarya Bayan Futbol play-off şansını geride kalan 3 Haftada yakalamaya çalışacak.

HABER VE FOTOLAR: Sırrı ŞANLI

STAD: Erenler Atatürk Stadı

HAKEMLER: Enes Ayar*** Emre Can Demirbaş*** Oğuz Satıroğlu***

SAKARYA BAYAN FUTBOL : Damla Nur*** Bahar*** ( Gülsüm Dk. 75 )- Elif*** Derya*** Melis*** Evren*** Özlem*** Burçin*** Xeval*** Pelin Nur**** Mihrican***

TEKNİK SORUMLU : Vefa ÇELEBİ

BAKIRKÖY GENÇLİK : Gözde*** Rabia*** Ezgi*** Nagihan*** Merve*** Buse*** ( Nurgül Dk. 75 ) Ayşe *** Kardelen*** Sevda*** Hatice*** Rabia Kadıoğlu***

TEKNİK SORUMLU : Orhan BIÇAKÇIOĞLU

GOLLER: Dk. 66 Derya ( Sakarya Bayan Futbol ) Dk. 70 Rabia Kadıoğlu ( Bakırköy Gençlik )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!