SAKARYA BAYAN FUTBOL PYA-OFF’TA 6-2

featured

SAKARYA BAYAN FUTBOL PYA-OFF’TA 6-2

Türkiye Kadınlar 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Sakarya Bayan Futbol takımı Erenler stadında Sinop İl Özelidarespor takını konuk etti. Maçın 20. Dakikasında konuk takım Özge’nin golüyle 1-0 Öne geçti. Daha sonra oyunun kontrolünü eline alan Sakarya Bayan futbol takımı 39. Dakikada Elanur’un golüyle beraberliği sağladı. Birinci devrenin bitimine yakın dakikalarda Sakarya Bayan futbol takımı açıldı ve birer dakika aralarla tamı tamına 3 Gol kaydetti ve ilk yarı 4-1 Sakarya bayan futbol takımının galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısı ise durgun geçti. Maçın 71. dakikasında günün golcülerinden Pelin Nur farkı 4’e çıkartan golü attı. Sinap İl Özel İdarespor maçın 73. Dakikasında Eda ile bir gol daha kazandı ancak, Pelin nur bir gol daha attı ve Sakarya Bayan futbol takımı sahadan 6-2 Galip ayrılarak play-off’larda oynama hakkını kazandı.

SAHA : Erenler

HAKEMLER : Hasan Şatır**** Anıl Garan **** Murat Serkuş***

SAKARYA BAYAN FUTBOL : Damla*** Nagihan*** Sedanur*** Melis*** Burçin*** Özlem*** Kevser*** Pelin Nur****Elanur**** ( Gizem*** )  Fatma*** ( İrem*** ) Gözde***( Selin*** )

ANTRENÖR : Vefa Çelebi

SİNOP İL ÖZELİDARESİSPOR : Cansu** Tuğçe** Aleyna*** Hacer*** Melda** Esma** Ayşenur** Serpil** Özge*** Dilek** Eda***

ANTRENÖR : İbrahim tortop

GOLLER: Dk. 20 Özge Dk. 73 Eda ( Sinop ) Dk. 39-43-45 Elanur Dk. 44-71-80 Pelin Nur ( Sakarya bayan Futbol )

bayan (1) bayan (2) bayan (3) bayan (4) DSC_1886 DSC_1908

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!