SAKARYA BAYAN FUTBOL İLK YARIYI LİDER KAPADI 3-1

featured

SAKARYA BAYAN FUTBOL  İLK YARIYI LİDER KAPADI 3-1

Kadınlar 3. Ligi 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sakarya bayan Futbol takımı Erenler sentetik sahasında konuk ettiği Düzce Gençlik Hizmetlerispor karşısında önce biraz zorlmandı ama daha sonra açıldı ve rakibini 3-1 Mağlup ederek ilk yarıyı 33 Puanla ikinci sıradaki Pendik Çamlıkspor önünde 5 Puan farkla lider bitirmeyi başardı.

RAKİP TANIMIYORLAR

Sakarya Bayan futbol takımı sahasında konuk ettiği Düzce Gençlik Hizmetlerispor karşısında maça iyi başladı ancak gol yollarında geç kaldı. Nitekim maçın 36. Dakikasında sahanın en iyilerinden Pelin Nur Sakarya’yı 1-0 Öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarı 1-0 Sakarya Bayan Futbol takımının galibiyeti ile sona erdi.Maçın ikinci yarısında 55. Dakikada Düzce takımı bir elle oynamadan serbest atış kazandı. Yaklaşık 45 metreden yaptığı harika vuruşla Büşra takımına beraberlik sayasını kazandırdı.  İlerleyen dakikalarda Sakarya Bayan Futbol takımının yıldızı Esra sahneye çıktı ve iki dakika ara ile attığı iki golle takımını 3-1 Öne geçirdi. Geride kalan dakikalarda Sakarya oyunu kontrole alınca başka gol gelmedi ve Sakarya bayan Futbol takımı aldığı bu galibiyetle ilk yarıyı rakibi Pendik Çamlıkspor önünde 5 Puan farkla bitirmeyi başardı.

STAD: Erenler sentetik

HAKEMLER : Hüseyin UÇAR*** Mesut Öztürk*** Barış Uzun***

SAKARYA BAYAN FUTBOL : Damla Nur*** Melis*** Burçin*** Eren*** Elanur*** ( Miray Zehra Dk. 88)- Özlem**** Pelin nur*** Gülsüm*** ( Bahar *** ) Şevval*** Esra**** Elif***

ANTRENÖR : Vefa Çelebi

DÜZCE GENÇLİK HİZMETLERİSPOR : Eda** Tuğba** Yasemin ( Nida Dk. 80 ) Özlem***- Filiz**- Ayşegül***- Büşra*** Canan** Arife** Halenur*** Nilay**

ANTRENÖR : Yunus Emre Koç

GOLLER : Dk. Dk. 36 Pelin Nur Dk. 66-68 Esra ( Sakarya bayan Futbol ) Dk.55 Büşra ( Düzce Gençlik Hizmetlerispor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!