“Sakarya basketbolu çok sevdi”

“Sakarya basketbolu çok sevdi”
Büyükşehir Basketbol Kulübü ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Süper Lig’de ilk yılımız olmasına rağmen önemli bir başarı grafiği yakaladık. Herkes basketbol takımımızın başarısını takdir ediyor. Hamdolsun Sakarya basketbolu çok sevdi” derken; Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “Sezonu çok iyi bir noktada bitirip Avrupa Kupası’nda yer almayı arzuluyoruz” dedi. Koç Selçuk Ernak ise şehrin başını dik tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Basketbol Takımı yönetici, teknik ekip ve sporcularını makamında ağırladı. Buluşmada; Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Koç Selçuk Ernak, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip ve oyuncular yer aldı.

Şehrin başını dik tutacağız
Koç Selçuk Ernak, “Lig’in başında oldukça tecrübesiz bir takımdık. Zaman bizim gibi genç takımlara tecrübelilerden daha çok yarıyor. Sahaya yansıttığımız oyun bu birlik ve beraberliğin yalınızca küçük bir parçası. Sonuç alabiliyorsak yönetimimizin ve Başkanımız Toçoğlu’nun sayesinde. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun ve bu şehrin başını dik tutmak için elimizden geleni yapacağız. Beraberliğimiz nice başarılar getirecek. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hedef: Avrupa Kupası
Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “Büyükşehir Basketbol takımı bütün Sakarya’yı ulusal arenada her alanda temsil ediyor. Sakarya her geçen gün büyüyen bir şehir. Sportif faaliyetler de bu büyüyen şehrin olmazsa olmazı. Biz takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Süper Lig’e tarihinde ilk defa adım atmış bir takım ve camia olarak ufak tefek sıkıntılarımızı da yine beraberce üstesinden geldik. Bu sezonu çok iyi bir noktada bitirip Avrupa Kupası’nda yer almayı arzuluyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın karşısına Beşiktaş galibiyeti ile çıkmak bizler için büyük bir mutluluk” dedi.

Takım şehirle bütünleşti
Başkan Toçoğlu, “Biz şehir olarak basketbolla yeni tanıştığımızı ifade edebilirim. Şehrimizde basketbol kültürü oluşmaya başlarken; takımımız basketbolda en üst seviye olan Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Süper Lig’de ilk yılımız olmasına rağmen önemli bir başarı grafiği yakaladık. Herkes basketbol takımımızın başarısını takdir ediyor. Bu şehir basketbolu sizlerin sayesinde sevdi. 5 bin kişinin önünde maçlarımızı oynuyoruz. Hamdolsun basketbol takımımızın şehirle bütünleşmesi kısa süre içerisinde oluştu” dedi.

Şehre katkı sağlıyor
Toçoğlu, “Bizler biliyoruz ki Büyükşehir Basketbol Takımı bu şehre sportif, kültürel ve sosyal anlamda çok ciddi bir katkı sağlıyor. Şehrimizde yaşayan insanlar hakikaten basketbolla son derece uyumlu. Sporcularımızdan ve tüm teknik ekipten çok memnunuz. Her zaman ifade ettiğim gibi; Şehrin sporla ve sporcularla bütünleşmesi bizlerin elinde. Bu şehir için biz biriz ve bundan sonra da beraberiz inşallah. Elinize, emeğinize sağlık” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!