SAKARYA AMPUTESPOR’DA MUTLU KAPANIŞ 8-0

featured

SAKARYA AMPUTESPOR’DA MUTLU KAPANIŞ 8-0

Türkiye Ampute 1. Liginde ilimizi temsil eden Sakarya Amputespor ligdeki son karşılaşmasında Ticaret lisesi Olgunlar sahasında Adana Ampute Engellilerspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar Sakarya Amputespor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın ilk yarısını Sakarya Amputespor Mustafa ve Yaşar’ın röveşata ile kaydettiği gollerle 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında ise tamamen Sakarya Amputespor’un üstünlüğü vardı ve yeşil siyahlılar Mustafa’nın frikikten, daha sonra Besim’in iki tekrar Mustafa’nın, maçın sonuna doğru da Recep ve İsmail’in golleri ile sahadan 8-0 Galip ayrılarak ligde tekrar devam etmenin  sevincini yaşadılar. Centilmen bir hava içerisinde geçen karşılaşmayı Karasu’lu futbolcularına destek vermek amacıyla Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu da kale arkası tribününde yer alarak izlerken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel de Sakarya Amputespor’a destek vermek amacıyla tribündeki yerini alanlar arasındaydı.

PASTALI KUTLAMA YAPILDI

Sakarya Amputespor-Adana Ampute  Engelliler karşılaşmasının bitiminde ise değişik bir heyecan yaşandı. Soyunma odalarının önünde kurilan bir masada Sakarya Amputespor Kulüp Başkanı Sinan Panta’nın hazırlattığı pasta ligi bitirmenin sevinci ile Sakarya Amputespor genç oyuncusu kaleci Osman ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih çelikel tarafından kesildi ve daha sonra da orada bulunan herkese dağıtıldı. Amputespor Kulüp başkanı Sinan Panta Sakarya Amputespor’a lig boyunca destek veren ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

SAHA: Ticaret Lisesi Olgunlar Sahası

HAKEMLER: Mehmet Bilmez- Orhan Kaya- Barış Hıdıroğlu

SAKARYA AMPUTESPOR : Ali- Yaşar- Erdal- Fahri- Recep- İsmail- Hasan- Besim- Sadullah- Mustafa- Fırat- Ayhan- Faruk- Kadir

TEKNİK SORUMLU: Nezihi Tosuncuk

ADANA AMPUTE ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ : Fatih-(  Süleyman ) – İsa- Mehmet ali- Ercan- İzet- Abdullah-

TEKNİK SORUMLU : Murat Kaya

GOLLER: Dk. 10-32- 43 Mustafa Dk. 24 Yaşar Dk. 35-39 Besim Dk. 46 Recep Dak. 50+1 İsmail ( Sakarya Amputespor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!