SAKARYA AMPUTESPOR FARK ATTI 10-2

featured

SAKARYA AMPUTESPOR FARK ATTI 10-2

Türkiye Ampute 1. Liginde ilimizi temsil eden Sakarya Amputespor Kulübü Tansu Çiller Ticaret Lisesi Olgunlar sahasında konuk ettiği Batman Yaşam boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü’nü 10-2 Yendi. Sakarya’lıların ilk kez gördükleri Ampute futbol karşılaşmasına ilgi büyük oldu. Maçı izlemeye gelenler arasında Askf Başkanı Yaşar Zımba Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, bazı spor kulübü yöneticileri, sporcuların eş ve yakınları ile kalabalık bir seyirci topluluğu yer alırken Sakarya Amputespor takımı bu havadan yararlandı ve maçın tamamında üstün bir futbol sergiledi. Maç öncesinde ise duygulu anlar yaşandı. Sakarya Amputespor kulübü yöneticileri konuk ettikleri Batman takımına günün anısına bir takım forma hediye ettiler ve birlikte fotoğraf çektirdiler. Sakarya Amputespor takımının gollerini 3-12-13-4 ve 47. Dakikalarda günün futbolcusu Mustafa, 5-10 ve 49. Dakikalarda Saüdullah, 8. Dakikada Besim ve 24. dakikada Recep atarlarken, konuk takımın gollerini de 38. Dakikada kaptan Mehmet şirin ile 42. dakikada Maşuk kaydettiler.  Maç sonrasında ise Sakarya Amputespor Kulübü misafirperverliğini gösterdi ve konuk takımı bir yemekte ağırladı.

SAHA : Olgunlar

SAKARYA AMPUTESPOR : Osman- Hasan- Yaşar- Recep- Haldun- Sadullah- Besim- Adem- Fırat- Mustafa- Ali- Rıfat- Erdal- Tahir Osman Küser

ANTRENÖR : Taner Durna

BATMAN YAŞAM BOYU EGNGELLİLERİ KORUMA SPOR : Muzaffer- Tahir- Cengiz- Fadıl- Mehmet- Ali İhsan- Maşuk- Muzaffer- Mehmet Şirin- Şahin

ANTRENÖR : Cengiz Bademci

GOLLER : Dk. 3-12-13-44-47 Mustafa Dk. 5-10-49 Sadullah Dk. 8 Besim Dk. 24 Recep ( Sakarya Amputespor ) Dk. 38 Mehmet şirin Dk. 42 Maşuk ( Batman )

IMG_5514 IMG_5517 IMG_5523 IMG_5524 IMG_5543

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!