SAKARYA AMPUTESPOR ÇALIŞIYOR

featured

SAKARYA AMPUTESPOR ÇALIŞIYOR
5 Kasım’da açılacak olan 2017-2018 Futbol Sezonu için hazırlıklarına önceki gün start verdiler.
İDMANLARA START VERDİLER
Türkiye Ampute (Engelliler) Futbol 1nci Ligindeki ekibimiz Sakarya Ampute Spor Kulübü, idmanlarına start verdi. 5 Kasım’da deplasmanda yapacakları Şanlıurfa Eyyübiye maçı ile birlikte yeni sezona “Merhaba” diyecek olan Yeşil-Siyahlılar, Yenikent Sosyal Tesislerinde çalışıyorlar. Kulüp Başkanı Sinan Panta; “Bizlere tesislerinin kapılarını sonuna kadar açan işletmeci Bülent Tecim’e teşekkür ediyorum. Bu sezon öncelikli hedefimiz ligde kalmak” dedi.
FOTO: Ampute antrenman 1-2-3
BİRİNCİ AMATÖR’DE ZORLU HAFTA SONU
Liderlik yarışının iyice kızışacağı ligde koltuk koruma mücadelesi keyif veriyor.
İşte zirvedeki takımlar.
KOLTUKLARI KAPTIRMAK İSTEMİYORLAR
4 Grupta 46 takımın ortak olduğu 1nci Amatör Lig heyecanında sıra geldi 5nci maçlara. Programı açıklanan karşılaşmalar, özellikle gruplarında lider olan 4 takım açısından daha büyük önem taşıyor. Çünkü bu 4 takım, koltuğunu korumak için daha fazla mücadele etmek zorunda. Buna göre 4 hafta sonunda A Grubunda Karasu Kültürspor, B Grubunda Harmanlıkspor, C Grubunda Kocaali Sahilspor, D Grubunda ise Yeşilyurt Beldespor zirvede yer almıştı. Her haftası ayrı bir çekişmeye sahne olan ligin sonunda liderler direk olarak Süper Amatör Lige çıkacak, 2, 3,4 ve 5nciler ise Play-Off’a çıkacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!