SAKARYA AMPUTESPOR ATA’NIN HUZURUNDA

featured

SAKARYA AMPUTESPOR ATA’NIN HUZURUNDA

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu ve sporcuları Salı günü Ankara’ya gittiler ve Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Saat 13.30 da Atatürk’ün huzuruna çıkan olan Yeşil-Siyahlılar Mozoleye çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular. Salı  sabahı yola çıkan Başkan Sinan Panta ve Ampute takımının kafilesi Anıt Kabir ziyaretinde bulunduktan sonra akşam saatlerinde tekrar Sakarya’ya döndü.

BAŞKAN PANTA DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Amputespor kulüp Başkanı Sinan panta Amputespor’un Ankara’ya yaptığı ziyaret ile ilgili olarak kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Panta yaptığı yazılı açıklamada “ 27.01.2016 tarihinde Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu,gazi ve engelli sporcularımızla  Ankara Anıt Kabir ziyaretimizde bize destek veren Sakarya Özel Altınova Hastanesi’ne,İş Adamı İbrahim şahin’e,Tes İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Sedat ÇOKOL’a,Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Yaşar Zımba’ya,Bek Tur sahibi Kadir Pir’e Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği adına sonsuz teşekkür ederim. Dedi.

Ampute-1 Ampute-2 Ampute-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!