SAKARYA AMPUTESPOR ADANA’YI AĞIRLADI

featured

SAKARYA AMPUTESPOR ADANA’YI AĞIRLADI

Türkiye Ampute 1. Liginde İlimizi temsil eden Sakarya Amputespor Kulübü Pazar günü Ticaret Lisesi Olgunlar sahasında karşılaşacağı Adana Engelli Spor Kulübü ile birlikte Engelsiz Kafe’de kahvaltı yaptı. Sakarya’lı İş Adamlarından İbrahim Şahin’in organize ettiği kahvaltıda her iki takım oyuncuları bir arada kahvaltılarını yaparken, Sakarya Amputespor oyuncuları da yanlarında eşleri ve çocukları ile birlikte kahvaltıya katıldılar.

TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNDULAR

Kahvaltı sonrasında Kafe’nin önünde bir araya gelen her iki takım oyuncuları ve teknik adamları uzun bir süre sohbet etme imkanını bulurlarken ortaya çok güzel görüntüler çıktı. Kahvaltıdan sonra her iki takım ve kahvaltıyı organize eden İş Adama İbrahim Şahin birlikte günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Fotoğrafın çekimi sırasında ise İş adamı İbrahim Şahin ile Sakarya Amputespor Kulüp başkanı Sinan Panta, Engelsiz Kafe işletmecisine ve Amputespor’un Sakarya’daki  her karşılaşmasında kendilerine destek olan Saha Komiseri Selçuk Gürses’e birer teşekkür plaketi sundular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!