SAKARYA AFD’DEN YENİ VALİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

featured

SAKARYA AFD’DEN YENİ VALİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkan ve yönetimiyle henüz yeni  görevin başına geçen Sakarya’nın yeni valisi İrfan Balkanlıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirip başarılar diledi.

HEYET HALİNDE ZİYARET YAPTILAR

Sakarya’nın sempatik valisi ve halk adamı olarak tanınan Sakarya’nın eski valisi Hüseyin Avni Coş’un ardından Sakarya Valisi olarak Ordu’dan atanan İrfan Balkanlıoğlu’na ilk hayırlı olsun ziyareti Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinden geldi. Dernek başkanı Ömer Bektaş ve beraberinde ki heyet İbrahim Koşutan, Necmi Baltaoğlu, İbrahim Çolak, çiçeği burnunda Sakarya Valisi İrafan Balkanlıoğlu’na başarı dileklerini iletirken hoş geldin mesajı verdiler. Şehir olarak hep birlikte çalışma mesajı da ziyarette verildi.

ARDINDAN SAĞLIK İL MÜDÜRÜNE

Vali ziyaretinin ardından Sakaya AFD heyeti Sağlık İl Müdürü Aziz Öğütlü’ye de hayırlı olsun ziyaretin de bulunarak Sporcuların sağlık taraması, sağlık sorunları, şehrin sağlık problemleri ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.  İl Müdürü Aziz Öğütlü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ortaya koyarken Başkan Bektaş ve yönetimi ise Öğütlü’ye spora katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!