“Sağlık İçin Bisikleti Seçin” Halk Turlarına Erenlerde Yoğun İlgi

featured

“Sağlık İçin Bisikleti Seçin” Halk Turlarına Erenlerde Yoğun İlgi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün öncülüğünde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve bisiklet branşının tanıtılması amacıyla 16 ilçede düzenlenecek olan bisiklet turlarının bu haftaki durağı Erenler oldu.

Erenler “Sakarya Park” mevkiinden başlayıp yaklaşık 1 km uzaklıkta bulunan “Sakarya Park Anfi Tiyatro” önünde son bulan Bisiklet Halk Turuna ilgi oldukça yoğun oldu.

Erenler Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler AK Parti İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Erenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Güzel, Adapazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Salman, Sakarya Bisiklet Severler Dernek Başkanı İlhan Şengel’inde katıldığı, “Sağlık İçin Bisikleti Seçin” mesajının vurgulandığı tur sonunda bir konuşma yapan Erenler Kaymakamı Muhsin Çatmadım, bugün burada 14.’sü gerçekleştirilen “Sağlık İçin Bisikleti Seçin” Halk Turlarına birlikte katıldık. Görsel şölen havasında geçen bu güzel etkinliğe uğraş veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum diye konuştu. Mikrofunu Devralan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, katılım gerçekten çok iyi ve anlamlı bir gün olduğunu, bundan sonra bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için Erenler Belediyesi olarak gereken her şeyi yapacaklarını ifade edip bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum sözleriyle konuşmasını tamamladı. Erenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Güzel’de etkinliğe katkılarından dolayı Erenler Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Program, katılımcılara kura sonucu yapılan bisiklet hediyeleri ve çeşitli ikramların ardından sona erdi.

pisiklet (1) pisiklet (2) pisiklet (3) pisiklet (4)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!