SADECE OZAN MI SUÇLU ?

featured

SADECE OZAN MI SUÇLU ?

Sakaryaspor’un kalecisi Ozan Öztürk Pazar günkü maçın kaybedilmesinde önemli rol oynadı.  Bu sezon yediği hatlar gollere yenisini ekleyen tecrübeli file bekçisi yaptığı hatalar ile taraftarı bir kez daha çileden çıkardı. Ozan’ın sezonun ikinci yarısına da kötü başlaması kaleci transferini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. İlk yarıyı 9 gol yiyerek kapatan Ozan ikinci yarının ilk maçında ise kalesinde 4 gol gördü.Buraya kadar her şey tamam da Sakaryaspor’un üst üste kanatlardan yediği kontra ataklarda savunmanın hiç mi suçu yok. Mesela solda Canberk, sağda Fikret Topaloğlu. Her ikisi de rakiplerini ikişer kere kaçırdılar ve bu kaçınılmaz son meydana gelmedi mi ? Ozan hatalı tamam da ya yokları oynayan diğerleri

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, Adliye maçında alınan mağlubiyeti kendisine bağladı. Şanlı taraftardan özür dileyerek bir an önce toparlanacaklarını söyledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!