RÜSTEMLER’DE SON ANTRENMAN

featured

RÜSTEMLER’DE SON ANTRENMAN

Sakaryaspor’da 15 Temmuz’dan bu yana Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen ilk etap çalışmaları dün yapılan çift antrenmanın ardından sona erdi. Sabah 8 45’te bir grup halinde salonda çalışan yeşil siyahlılar öğleden sonra da saat 16.00’da Rüstemler 2 Nolu sahasında çalıştılar.

İKİ GÜN İZİN VAR

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’dan bu yana Rüstemler Tesisleri’nde devam eden Sakaryaspor’da ilk etap dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere yapılan çift idmanla sona erdi. .Sakaryaspor’da moraller yerinde. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde fizik kondisyon ve kuvvet çalışmalarının yapıldığı ilk etap sonrası iki gün dinlenecek Öte yandan Sakaryaspor’un ikinci etap çalışmaları için programı da belli oldu. Kulüp Basın Sözcüsü Cem Gün’den yapılan açıklamaya göre yeşil siyahlılar  27 Temmuz Perşembe günü saat 12.00’da Bolu’ya gidecek.Sakaryaspor  burada çalışmaların sürdüğü10 gün boyunca 4 hazırlık maçı oynayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!