Protesto hakkınız, söke söke alırsınız..

SANTRA

Protesto hakkınız, söke söke alırsınız..

Sakaryaspor’da kim olmazsa olmaz, taraftar.. Düne damga vuran 5 gol değil, pankartlar oldu, geçen hafta Kırklareli’de dünyaları kaçıran Mahir Sağlık Sakarya’da golle tanıştı..

Sağlık olsun, en başta para!.

Burak’ın sakatlığı nedeniyle Zafer mecburiyeti hariç Sakaryaspor geçen hafta deplasmanda Kırklareli’yi büken kadrosuyla ligin en az gol yiyen takımı Niğde Belediyespor karşısına çıktı, iki haftada attığımız gol sayısı sekiz..

İşte benim çok önceden ama sizin yeni yeni gördüğünüz Sakaryaspor’un ayak sesleri..

Bakmayın siz Sakarya’nın büyükşehir olduğuna, bu küçük şehirde büyük taraftara yakışan büyük takımımız var, şampiyonluğa koşuyor, yine inanıyorum ki şampiyonluğa ulaşmak geçen seneden daha kolay olacak..

Bu ışığı ilk gördüğüm yer Zonguldak, ikinci gördüğüm yer Kırklareli, üçüncü gördüğüm yer 3 Aralık’ta Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda izlediğim Niğde Belediyespor maçı oldu..

Deplasmanda 4-1 kazandığımız Zonduldak Kömürspor maçı öncesiydi.. “Ver parayı atayım golü” haberini takiben Sakaryaspor 4-1 kazandı, 10 olurdu..

Düşündüm ki, şampiyonluk turunda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan açık çek gibi açık söz alan Başkan İsmail Gürses iyi takım yapmış, para sıkıntısı olmazsa tamamdır..

Defaten yazdım, yazdım, yazdım..

Sonra gündem değiştirmek için hoca değişikliğine gidildi, Engin Korukır’la 3’te 3..

Ancak hakkını yiyemem, Engin hoca geldiği gün bana dedi ki; “Cavit bu takımla 5’te 5 yapıp ilk yarıyı 35 puanla bitirmek çok kolay..”

Takımı para muhabbetinden koparan önce tatangalar, sonra Engin Korukır oldu!.

Dün tatangalar 5-1 kazanan takımı alkış yağmuruna tutarken “Yönetim takımın hakkını verin” tezahüratıyla başkan İsmail Gürses’e seslendi..

Tribüne baktım; “Sözünü ye, Sakaryaspor’u yeme” pankartı asılıydı..

Yine başkan İsmail Gürses’e bir gönderme..

Diyorlar ki; “Bırak bu yükseliş ayaklarını, takıma para ver”

Başkan İsmail Gürses’e baktım, yönetimiyle protokolde değil, numaralı altta..

Yani taraftar takımı protesto ediyor, Başkan İsmail Gürses ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu!.

Zeki Toçoğlu’na baktım, maçta yoktu..

Şu saatten sonra kibar olmalıyım..

Sayın İsmail Gürses haklı, sayın Zeki Toçoğlu’na güvenerek tüm siyasileri daha yolun başında karşısına aldı, şimdi yalnız..

Diyeceksiniz ki “sadede gel..”

Sakaryaspor kazandığı için yolumuz açık, Zeki başkan bu yola girecek, istediği tablo bu, dün için mutlaka mazereti vardı..

Yine biliyorum ki Zeki başkan şampiyonluğu senden benden daha fazla istiyor, seneye seçim yatırımı..

“Zeki başkan yine aday, Sakarya şampiyon” bu şehirde şu saatte başka ihtimal yok..

Dolayısıyla takımı da taraftarı da teknik heyeti de spor basınını da işini yapmaya çağırıyorum, yarınlar bizim, Zeki Toçoğlu devam edecek..

5-1’e gelince..

Sakarya bileğinin hakkıyla Niğde’yi bükerken bir gün önce demiştim ki; “14 maçta 11 gol yiyen Niğde Belediyespor bu rekoru burada bırakmak için tam yerine geldi, işte 5-1..

Arda Aydıntepe şahidim, maç başlamadan önce “5 olur” demiştim..

Pankartlara rağmen, protestolara rağmen..

Yine biliyorum ki galibiyet her şeyi örter, yeni bir sayfa açılır, bu sayfanın adı paradır, para başarı getirir..

Dolayısıyla Gümüşhane veya Şanlıurfa veya Altay kimi yenerse yensin Sakaryaspor’a dert edilen para bulunsun bu takım 10’da 10 yapar, herkes işine bakar..

SANTRA HARİCİ

Allah nasip ettirmeyeceği şeyi

Hayal ettirmez (Hz. Osman)

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!