Play-offlar Öncesi Son 2 Maç

featured

Play-offlar Öncesi Son 2 Maç

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın 30 Nisan Cumartesi günü Acıbadem Üniversitesi ile oynayacağı mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Play-offlar için artık son 2 hafta. 30 Nisan Cumartesi günü Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacağız. Her zamanki gibi taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Büyükşehir Basketbol Takımı’nın ligin 33. haftasında karşılaşacağı Acıbadem Üniversitesi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, “30 Mayıs Cumartesi günü Acıbadem Üniversitesi ile evimizde karşılaşacağız. Play-offlar öncesinde artık son iki maç. İnşallah oynayacağımız maçlarda güzel bir mücadele ortaya koyup play-offlara moralli girmek istiyoruz. Her zamanki gibi taraftarlarımızı oyuncularımızın yanında olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Tüm Taraftarlara Davet

Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Zorlu bir lig maratonunda artık son 2 maçımız kaldı. Ligi evimizde oynayacağımız maçlarla noktalayacağız. Ardından play-offlarda şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız buna en iyi şekilde inanıyor. İnşallah taraftarlarımızın güçlü desteği ile bu yıl üst lig vizesini elde edeceğiz. Bu süreçte tüm basketbol sevdalılarını takımımıza destek olmaya bekliyoruz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!