Play off heyecanı sürüyor.

featured

Play off heyecanı sürüyor. 

Futbol kavgasız gürültüsüz olunca ne kadar güzel oluyor. Futbol kalitesi artıyor. Mücadele kora kor oluyor. Seyirci seyretmekten zevk alıyor. Daha önemlisi centilmenlik sevgi ve kardeşlik öne çıkıyor.

Karasuspor ve Akyazı yöneticilerin yapmış olduğu örnek davranışların sonucunda iki haftadır oynan play off maçlarında sadece futbol ve çekişme vardı.

Play off maçlarında dördüncü haftayı geride bırakırken açık söylemem gerekirse Karasuspor beni şaşırtmaya devam ediyor kendimce mutlak favori gördüğüm sarı kırmızılı ekip bir mağlubiyet iki beraberlik ve bir galibiyet ile beklentilerimin altında görüntü vermeye başladı yine oynadığı dört maçta rakip filelere altı gol atarken keza kalesinde de altı gol görmesi acaba defans zaafımı var diye düşünmüyor değilim oysa kaleci Uğur ile defans dörtlüsü lig maçlarında iyi görüntü çizerken playoff maçlarında maalesef yediği gollere baktığımızda o sağlam yapısında gedikler vermeye devam ediyor zaten attığı ve yediği gollerin eşitliği bu zaafı gösteriyor son maçında K.Güvenspor’u uzun süre eksik oynamasına rağmen gol yollarında başarılı olamaması takım içinde bir kopukluğun göstergesi şunu da söylemem gerekiyor ki son dakikalarda Burak’ın kaçırdığı gol gerçekten de kalitesine yakışmadı

Cumartesi günü oynan maçlarda Kocaalisipor Arifiye kalaycıspor maçını seyrettim. Maçın başlarında her iki takımda çekinerek ve birbirini tartarak oynamaya başladı ama ilerleyen dakikalarda Kocaalispor oyuna ağırlığını koymasına rağmen ilk yarıda her iki takımda gol atmayı beceremeyince devre 0-0 berabere girdiler. Bu güne kadar oynadıkları müsabakaların ikinci yarılarında zorlanan kocaalisporu merak ediyordum.  Fakat öyle bir ikinci yarı oynadı ki beni de şaşırttı seyredenleri de. Eleştirdiğimiz tüm huylarından vazgeçmiş tam takım hüviyetine bürünmüş bir kişi eksik kalmasına rağmen hiçbir şekilde futbolundan ödün vermeden devam etmesi artılarıydı. Talip hocayı da ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerini yerinde yapmasından dolayı tebrik etmek istiyorum.

Beni en çok sevindiren şey ise Kocaali’nin genç evladı ve takımın tek Kocaalili genci Ozan’ın müthiş futboluydu. Hele attığı kafa golü muhteşemdi sanki kırk yıldır bu ligde oynuyormuşçasına havaya çıkıp en yüksekte o topa muhteşem vuruşu vardı ki herkesi büyüledi. Aferin Ozan hep böyle devam et.

Çarşamba günü kuzeyin derbisi karasuda oynanacak. İnşallah bu güzel futbol havası bozulmaz sevgi ve kardeşlik ön plana çıkarda sadece futbol konuşuruz. Ben, her iki takımımıza da futbol şansı dilerken. Hak edenini kazanması dileğiyle. Kalın sağlıcakla

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!