Play Off başlasın

featured

Adapazarıspor, Sapanca Akademispor ve Kalaycıspor Play- Off’ta. Maçlar 30 Mart’ta

Play Off başlasın

Dün oynanan müsabakalar sonunda Adapazarıspor, Sapanca Akademi ve Kalaycıspor Play Off’a yükselen takımlar oldu. Daha önce Kırkpınarspor, Sapanca Gençlik ve Ferizlispor adını yazdırmıştı

Süper lig’de oynanan son hafta müsabakalarından sonra Süper Lig A Grubu’nda Adapazarıspor, Sapanca Akademispor ve Kalaycıspor Play-Off grubuna kalan takımlar oldu. cuma Bugün saat 14:00’da Amatör Evi’inde Play-Off’a kalan takımların kura çekimi yapılacak.

6 TAKIM DÜŞTÜ

Süper Lig’den 6 takım 1. Amatör Küme’ye düştü. Hacımercan, Yenikent Fırat ve Taşburunspor takımları A Grubundan 1. Amatör Küme’ye düşen takımlar olurken, Karapürçek, Hacıkışla ve Hanlıköyspor’da Süper Lig B Grubundan lig değiştiren  takımlar oldu.

30 MART’ TA BAŞLIYOR

Çift devre lig usülüne göre oynanacak Play Off Grubu’nda Adapazarıspor, Sapanca Gençlik, Sapanca Akademispor, Kırkpınarspor, Ferizlispor ve Kalaycıspor  mücadele edecek. Play-Off  Grubunu ilk  sırada tamamlayan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselirken 2. olan takımı BAL 8. Gruptaki temsilcilerimiz arasında ikinci sırayı alan takımla baraj maçı oynayacak. Baraj maçının kazanan takam BAL’a mücadele etmeye hak kazanacak.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!