Planlar yeni sezon için

featured

Planlar yeni sezon için

Karasuspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in (BAL), 11nci grubunda ikinci devreye harika başladı. Çıktığı iki maçı da galibiyet ile bitiren Sarı- Kırmızılı ekibin Başkanı Hasan Özkan ile Antrenörü Mehmet Ali Honca, şimdiden 2018-2019 Futbol Sezonunun planını yapmaya başladı.

Özellikle deplasmanda alınan Nilüfer Erdemli galibiyeti moralleri üst seviyeye taşırken, Başkan Hasan Özkan mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi “BAL tecrübesi olan bir kulübüz. Edindiğimiz bu tecrübeler sonrası, mutlak surette ilçemize yakışır bir ligde oynamak istiyoruz. Yönetimsel olarak geçmişte yapmış olduğumuz hatalarımızdan ders çıkararak önümüzdeki sezonun planlarını sayın hocamız ile şimdiden yapmaya çalışacağız.”  Evet bana göre bu sözler, Karasuspor’un geleceği açısından çok önemli.

20 Ocak Cumartesi günü Bursa’da oynanan Nilüfer Erdemli-Karasuspor maçını bizzat izledim. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, ortaya koyduğu futbol ile galibiyeti hak etmişti. Hak ettiği bu galibiyeti de 2-1’lik skorla aldı.

Ben bugüne kadar sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerimin iyi niyetinden asla şüphe etmedim. Bursa’da da kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ve beni utandırmadılar. İlçemiz adına kendilerini tebrik ediyorum. Bu arada çok özel bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum; Ruhi Kaan İskender. Defansımızın sol beki. Mehmet Ali Honca hocamız göreve geldikten sonra formayı bir kaptı pir kaptı. O forma sırtında adeta devleşti.

Hırsını, isteğini, çalışkanlığını Bursa deplasmanında attığı golle süsleyip, bir kez daha gönlümüzü fethetti. Keza takımımıza ikinci devre gelen Ali Kafadar da öyle. Allah nazardan saklasın. 80’nci dakikada Ruhi’nin faul atışında verdiği “alda at” mesajını çok iyi değerlendiren Ali Kafadar’ın golü görülmeye değerdi.

Canlı canlı izlediğim bu gol anında yaşadığım heyecanı unutamam. Bir golcü düşünün, vurduğu kafa şutu, ayaklarından daha fazla güçlüyse, kalede isterse Muslera olsun, ne mümkün o topu çıkarmak. Sadece seyredersin. Tabi kaleci Muslera deyince aklıma bizim kalecimiz Serdar geldi. 21’nci dakikada öyle bir kurtarış yaptı ki, adeta takımını ipten aldı. Bir alkış ta, 3 puanı elleriyle söküp alan Serdar’a.

Sakın ha ismini yazmadıklarım alınmasın. Elbette onlar da bu takımın içinde ve katkıları yok sayılamaz. Futbol bir takım oyunudur ve yedek kulübesinde oturan bir futbolcu bile galibiyette pay sahibi olur. Elbet yeri ve zamanı geldiğinde, sizlerin isimlerini de zikredeceğim.

Ligin ikinci yarısı, Karasuspor için mükemmel gidiyor. İlimizde en yakın rakibinize 6 puan fark attınız. Umarım böyle devam edersiniz. Allah kaza, bela, bir sakatlık vermesin. Şen ve esen kalın.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!