PİRZENLİ, İSTİFA ETTİ

PİRZENLİ, İSTİFA ETTİ

Sakaryaspor’da bir süredir yaşanan maddi zorluklar nedeniyle Yönetimde sıkıntılar yaşandığı konuşulurken, önceki hafta da Teknik Direktör Osman Özdemir’in görevden alınmasının huzursuzluk yarattığı ifade edilmişti.

Yaşanan bu sıkıntıları dile getiren bazı yöneticilerin istifa edeceği haberlerinin ardından ilk istifa geçen sene yönetimde basın sözcülüğü görevi yapan Erkan Pizrenli’den geldi.

İstifasını Yönetime sunan Erkan Pirzenli açıklamasında; “Hizmet etmekten onur duyduğum Sakaryaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu üyeliğinden son dönemde oluşan şartların daha fazla verimli çalışmalar yapmama fırsat vermeyeceğine olan inancım sebebiyle üzülerek istifa ediyorum. Sakaryaspor’un gelecekte her yönü ile ile daha güçlü bir kulüp olması en büyük hayalimdir. Sizlerle birlikte çalıştığım süre zarfında elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Bu süre zarfında bana göstermiş olduğunuz sevgi, saygı ve yardımlaşmayı hiçbir zaman unutmayacağım. Bana birlikte çalışma fırsatı veren sevgili Başkanıma teşekkürü borç bilirim. Yolun sonunda Sakaryaspor’u Şampiyonluğa ulaştıracağınıza olan inancım tamdır. Dualarım ve kalbim sizinledir” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!