PENDİK ÇAMLIMSPOR LİDERLİĞİ ALDI 1-0

featured

PENDİK ÇAMLIMSPOR LİDERLİĞİ ALDI 1-0

Erenler Stadında oynanan Kadınlar 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesinde grubunda 39 Puanla lider olarak sahaya çıkan Sakarya Bayan Futbol takımı ikinci yarıda kalesinde gördüğü tek golle liderliğe veda etti ve Pendik Çamlıkspor bu galibiyetle puanını 40’a çıkartarak Sakarya Bayan Futbol takımının 1 Puan önünde liderliği eline geçirdi.

İKİNCİ YARIDA HAREKETLİ DAKİKALAR YAŞANDI

İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısı hareketli ve gergin geçerken, Pendik Çamlıkspor maçın 52. dakikasında Hilal’in ayağından kazandığı golle 1-0 Öne geçti. Gol sonrasında futbolcular arasında zaman zaman gerginlik yaşanırken maçın 61. Dakikasında Pendik Çamlıkspor oyuncusu Şehriban kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Geride kalan dakikalarda mücadele vardı ama gol sesi gelmedi ve Pendik Çamlıkspor sahadan 1-0 Galip ayrılarak zirveye oturdu. Kadınlar ligi statüsüne göre gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar daha sonra oynanacak olan Play-off karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacaklar.

SAKARYA BAYAN FUTBOL : 0 PENDİK ÇAMLIKSPOR-1

STAD . Erenler

HAKEMLER : Tayfun Güz- Nuri Tan- Cem Harman

SAKARYA BAYAN FUTBOL : Damlanur- Sedanur ( Gülsüm ) )- Evren- Ezgi- Melis- Elif- ( İrem )- Özlem – Derya- Burçin- Pelin Nur – Şevval-

TEKNİK SORUMLU : Vefa Çelebi

PENDİK ÇAMLIKSPOR : Selin- Neslihan- Canan- Eylem- Zehra- Cansunur- Sudenaz- Hilal- Firdevs- Şehriban ( K.K ) – Gülsüm-

TEKNİK SORUMLU : Çağdaş Töre

GOL . Dk. 52 Hilal Kaleli ( Pendik Çamlıkspor

KIRMIZI KART . Dk. 61 Şehriban ( Pendik Çamlıkspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!