Pedallar , Yol Yarışları ve Uyuşturucuya Karşı Hayır için çevrilecek

featured

Pedallar , Yol Yarışları ve

Uyuşturucuya Karşı Hayır

için çevrilecek

Türkiye Şampiyonası Bisiklet Yol Yarışlarının 4. Etabı 29 Haziran 2017 Tarihinde ilimizde start alıyor.

29 Haziran 2017 Perşembe günkü yarışlar Adapazarı Belediyesi Teknik Birimler Şantiyesi önünde saat 9:00’da başlayacak. İkizce Osmaniye Köprüsünde dönecek olan sporcular, başladıkları yerde turu tamamlayacaklar.

1 Temmuz 2017 Cumartesi günü ise Adapazarı Belediyesi Teknik Birimler Şantiyesi önünde start alacak olan yarışlar , Müezzinler Sapağından dönüp, başladıkları yerde yarışı bitirecekler.

Bisikletçiler, 29 Haziran 2017 Perşembe günü yapılacak Türkiye Yol Şampiyonası sonrasında uyuşturucuya karşı pedal çevirecekler. Uyuşturucuya karşı hayır etkinliği Kent Meydanında saat 11.00’de start alacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası ve Uyuşturucuya Karşı Hayır etkinliğine katılacak olan tüm sporculara , antrenör , hakem ve yöneticilere başarılar diliyorum. “ şeklinde konuştu.

Yarışlarda Büyük Erkekler (1988 ve önce doğanlar), Master Erkekler +35 (1977-1982 Doğumlular) , Master Erkekler +40 (1977 ve önce doğanlar), Master Erkekler +50 (1967 ve önce doğanlar) pedal çevirecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!