PAZARKÖY’DE OTURACAK TRİBÜN İSTİYORUZ !

PAZARKÖY’DE OTURACAK TRİBÜN İSTİYORUZ !

Akyazı’ya bağlı Pazarköy Mahallesi’nde bulunan Pazarköy Stadı 1nci amatör lideri Pazarköy Eğitimspor ve Amatör Süper lig takımı Alaağaçspor’un maçlarını oynadığı Statta tribün bulunmaması nedeniyle maça gelen konuk ekibin taraftarlarıyla ev sahibi takımın taraftarları ormanlık alandan maç seyretmek zorunda kalıyorlar.

BASIN TOPLANTISI YAPTILAR

Bu durum karşısında Pazarköy Eğitim Spor kulüp başkanı Selim Kurt ve Alaağaçspor Kulüp başkanı Aydın Birinci Pazarköy stadında basın açıklaması yaptılar. Her iki kulüp başkanı da “Pazarköy Stadının kulüp ve yaklaşık 6 bin nüfusa hizmet ettiğini ayrıca misafir takımların seyircilerini de göz önüne aldığınızda yetersiz ve güvenlikten yoksun bir durum ortaya çıkıyor. Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan ve Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’nun haberdar olmadığı bu durumu kendilerine bu açıklamayla duyurmak istedik. İnanıyoruz ki Belediye başkanlarımız bu sesimize kulak verecek en kısa sürede buradaki sorunlarımız çözülecektir” dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!