PAZAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

PAZAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sakaryaspor, K.Maraş maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarı önünde evinde ilk sınavını verecek olan yeşil-siyahlılar K.Maraş karşısında kötü bir sonuç almayı aklının ucundan bile geçirmiyor.

GOL ÇALIŞIYORLAR

Spor Toto 2.Lig’de evinde ilk maçına çıkacak olan Sakaryaspor’da, K.Maraş mesaisi devam ediyor. Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle moralleri yükselten temsilcimiz bu hafta da kazanıp 2’de 2 yapmayı hedefliyor. Rüstemler Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekimizde tüm hesaplar üç puan üzerine kuruluyor. Teknik Direktör Osman Özdemir, K.Maraş maçı öncesinde işi sıkı tutarken futbolcularına hata yapmamaları konusunda sık sık uyarıyor. Sakaryaspor  yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek..   Sakaryaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Teknik Direktör Osman Özdemir, iki de iki yapmak için futbolcularını uyardı. Kahramanmaraş maçının provasını dün yaptıran Özdemir, yeni statta taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi. Yeşil-Siyahlılar,  gol çalışmasından sonra kampa girecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!