PAŞA İSTEDİĞİNİ ALDI

featured

PAŞA İSTEDİĞİNİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Kocaalispor ligin 22. haftasında İstanbul temsilcisi Paşabahçespor’a konuk oldu. Hayli çekişmeli geçen karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Çekişmeli geçti

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta baraj maçı of oynamadan kümede kalmak isteyen iki ekip Kocaalispor ve Paşabahçespor 22. hafta mücadelesi için Paşabahçe Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

3 puan Paşa’nın

Paşabahçespor’un golleri 22. Ve 44. dakikalarda Tolga Cengiz’den geldi. Kocaalispor’un tek golünü ise 24. dakikada Caner kaydetti. İlk yarı 2-1 ev sahibi ekibin galibiyeti ile noktalandı. İkinci yarıda da bolca pozisyon harcayan taraflar gol bulamadı. Paşabahçespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

Saha: Paşabahçe Stadyumu

Hakemler: Abdurrahim Gargi*** Hicri Yıldırım*** Ercan Akdeniz***

Paşabahçespor: Volkan** Mehmet*** Arif*** Y.Emre*** Onur*** Dilaver*** Mustafa** (Sercan**) Alper*** Uğur** (Ersel**) Tolga*** (Murat**) Oğuzhan***

Antrenör: Gökhan Baladin

Kocaalispor. Harun**(Bilal**) Hakan** Caner** Muzaffer** Yusup** Burak* Erdi* Doğancan* (Kağan*) Kemal** Berkay* (Ömer Faruk*) Oğuzhan**

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk. 22 – 44 Tolga (Paşabahçespor) Dk. 24 Caner (Kocaalispor)

ERM_4224 ERM_4233 ERM_4271 ERM_4274 ERM_4283 ERM_4311

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!