Pamukovalı Güreşçi toz koparanda gümüş madalya aldı

featured

Pamukovalı Güreşçi toz koparanda gümüş madalya aldı

Pamukova Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Enes Çanak İstanbul Şilede yapılan yağlı güreşlerde Tozkoparan da ikinci olarak gümüş madalya aldı..

Pamukova Güreş İhtisas Kulübü sporcularından eski Oruçlu Mahallesi Muhtarı Ali Çanak’ın oğlu Enes Çanak İstanbul Şile de yapılan yağlı güreşlerde finalde rakibine son anda sayı ile yenilerek ikinci oldu. İkincilik kürsüsüne çıkan Enes Çanak gümüş madalya kazandı.

Pamukova Kaymakamlığı İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün desteği, Gürsoy et lokantasının sponsorluğunda her hafta Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen yağlı güreşlere katılan eski milli güreşçi Mehmet Atmaca’nın talebesi, Pamukova Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Enes Çanak’ın İstanbul Şile de aldığı başarılı sonuç Pamukova ve Oruçlu Mahallesinde gurur kaynağı oldu.

Başarılı güreşçi Enes Çanak, kendisinin yetişmesinde emeği olan eski milli güreşçi Mehmet Atmaca’ya teşekkür ederek, “ Hocamızın üzerimizdeki emeği çok büyük. Şansızlık sonucu birinciliği kıl payı kaçırdım. İnşallah bundan sonra İlçemize birinciliklerle dönmek için çalışacağım “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!