PAMUKOVA’DA ÖDÜLLER VERİLDİ

featured

PAMUKOVA’DA ÖDÜLLER VERİLDİ

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Futsal ve Voleybol Pamukova İlçe (2.Küme) Birinciliği sona erdi.

ELBİRLİK ORTAOKULU ŞAMPİYON OLDU

Küçük erkekler futsal müsabakaları sonrasında Elbirlik Ortaokulu 1., 75. Yıl Ortaokulu 2., Fatma Hanım O.O. 3., yıldız erkeklerde Fatma Hanım O.O. 1. , Gazi Ortaokulu 2., Elbirlik O.O. 3. Olurken, genç erkekler futsalda ise Pamukova Anadolu İmam Hatip Lisesi 1., Akhisar Anadolu Lisesi 2., Pamukova ANADOLU LİSESİ 3. OLDU.

Pamukova ilçesi yıldız erkekler voleybol müsabakaları sonrasında 75. Yıl Ortaokulu 1., Gazi O.O. 2., Fatma Hanım O.O. 3. Olurken, yıldız kızlarda 75. Yıl O.O. 1., Mekece O.O. 2., Gazi O.O. ise 3. Oldu. Müsabakalar sonrasında başarılı olan okullara ödüllerini Pamukova İlçe Spor Müdürü Mehmet Atmaca, Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir ve okul yöneticiler ile öğretmenler takdim ettiler

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!