Pamukova1968’e balık ziyafeti..

Pamukova1968’e balık ziyafeti..

Güney Sakarya’nın Süper Amatör Kümedeki başarılı temsilcisi ve grup lideri Pamukova1968’in futbolcuları na yönetimden balık ziyafeti..

Pazar günü oynanacak zorlu Erenlerspor karşılaşması hazırlıklarını Pamukova Atatürk Stadında sürdüren Pamukova1968 futbolcularına ve teknik heyetine, Pamukova1968 Spor kulüp yöneticileri antrenman sonrası sürpriz yaparak, saha kenarında balık ziyafeti verdi.

Antrenman sonrası saha kenarında Alabalık ziyafeti çeken futbolcuların yönetimin bu jesti karşısında oldukça mutlu oldukları ve zorlu Erenlerspor karşılaşması öncesi morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

Takım kaptanı Samet Deşiş futbolcular adına kulüp yönetimine bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür ederek, Pazar günü kendi saha ve seyircilerinin önünde oynayacakları Erenlerspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek “ Tek düşüncemiz üç puan ve liderliğimizi sürdürmek. Bunu başaracak güçteyiz ve morallerimiz yerinde. Taraftarlarımızın Pazar günü tribün doldurmasını ve bize destek vermesini bekliyoruz “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!