Pamukova1968 lideri salladı ama yıkamadı..!:1-1

featured

Pamukova1968 lideri salladı ama yıkamadı..!

Pamukova1968 Süper Amatör Küme Beyaz Grupta ilk yarının son karşılaşmasında grup lideri Kocaalispor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada bir kırmızı kart vardı..

Sakarya Süper Amatör Lig Beyaz Gurupta 2016-2017 sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında grup lideri Kocaalispor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 90’ınci dakikasında pamukova1968’in kaptanı Tolga ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın hakemi Burak Olcar verdiği kararlar ile tepki çekti.

Futbolcular siyah bandajlarla sahaya çıktı..

Pamukova stadında oynanan karşılaşmaya her iki takımda İstanbul da meydana gelen hain terör saldırısı nedeni ile kollarında siyah bantlarla çıktılar. Karşılaşma öncesi terör saldırısında şehit olan polisler ve vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

İlkyarı karşılıklı birer gol vardı..

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Pamukova1968 oldu. 16. Dakikada sol taraftan yapılan ortada ceza sahası içinde bomboş kalan Mustafa düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 1-0. Galibiyet golünden sonrada etkili ataklar geliştiren Pamukova1968 32’inci dakikada Mustafa’nın ceza sahası içinde düşürülmesine hakem Burak Olcar’ın Kocaalispor lehine serbest vuruş verip Mustafa’ya da sarı kart göstermesine büyük tepki gösterdi. Bu dakikadan sonra Kocaalispor da etkili ataklar geliştirmeye başladı. 41’inci dakikada Pamukova1968  ceza sahası içinde Kocaalispor’lu futbolcuya yapılan müdahale sonunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Hakan Mert, kaleci Harun’un yanından topu filelerle buluşturdu 1-1. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı gol sesi çıkmadı ama kırmızı kart çıktı..

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf ise konuk Kocaalispor oldu. Konuk takım Kocaali yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Pamukova1968’in kaptanı Tolga ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. HakemBurak Olcar karşılaşmanın sonuna 7 dakika ilave etti. Kalan dakikalarda iki takımda aradığı galibiyet golünü bulmayınca karşılamadan birer puanla ayrıldılar.

Karşılaşmanın hakemi verdiği kararlarla tepki çekti..

Karşılaşmanın orta hakemi Burak Olcar’ın oyunu sık sık kesmesi, her iki takım futbolcularına bol sarı kartlar göstermesi ile dikkat çekerken, her iki takım futbolcuları hakeme tepki gösterdi.

Pamukova1968 liderlikten etti..

Pamukova1968 geçtiğimiz haftanın lideri Adapazarıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmış ve Adapazarıspor’u liderlikten ikinci sıraya indirmiş Kocaalispor grup lideri olmuştu. İlk yarının son haftasında Pamukova1968 bu defa lider Kocaalisporla 1-1 berabere kaldı  bu sonuçla Kocaalispor liğderlikten olurken ilk yarıyı Adapazarıspor grup lideri olarak tamamlarken Pamukova1968 liderin 7 puan gerisinde grubu 4’üncü sırada bitirdi.

Pamukova1968: 1    Kocaalispor: 1

Saha: Pamukova

Hakemler: Burak Olcar-Barış Güngör-Semih Kahraman

Pamukova1968: Harun*** Eren**(Şafak** Dak.55) Tolga*** Emer** Ensar** Mustafa***(Emirhan? Dak.87) Berkay** Yıldıray** Abdullah**Berk** İsmet**

Antrenör: Mehmet Atmaca

Kocaalispor: Mustafa*** Cihan Yangel**(Emre Can** Dak.83) Onur** Cihan** Cengiz*** Hakan Mert** Zafer** Ömer Faruk** Ahmet** Sadullah*(Yunus Emre** Dak.72) Cem***

Antrenör: Talip Toprak

Goller: : Mustafa (Dk. 16)( Pamukova1968)  : Hakan Mert (Dk.41)( Kocaalispor)

dscf0404 kocaalispor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!