Pamukova1968 ilk yarıyı Arifiyespor galibiyeti ile kapattı 2-0

featured

Pamukova1968 ilk yarıyı Arifiyespor galibiyeti ile kapattı 2-0

Pamukova Süper Amatör B Grubunda sahasında Arifiyespor’u ağırlayan Pamukova1968 ilk ve ikinci yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 yendi ve ilk yarıyının son maçını 3 puanla kapatarak büyük vantaj elde etti.

Pamukova stadında yağmur altında oynanan karşılamanın henüz 8’inci dakikasında Mustafa ev sahibi ekip Pamukova 1968’i 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı ev sahibi ekip Pamukova1968 in baskılı futbolu ile geçti. Ancak Pamukova1968 bir çok gollük pozisyondan yararlanmadı karşılaşma bu skorla bitecek denirken sahneye 90’ıncı dakikada Volkan çıktı ve ev sahibi Pamukova1968’i 2-0 öne geçirdi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşma sonrası Pamukova1968 yönetiminden yapılan açıklamada, O senin bu sene olduğunu ifade ederek, her sezon şansız bir şekilde kaçırdıkları BAL ligine bu sene zorluklara rağmen ulaşacaklarını söylediler.

Pamukova1968 Spor: 2   Arifiyespor: 0

Saha: Pamukova Atatürk Stadı

Hakemler: Serkan Önsal-Şuayip Bayhan Yeşil-İdris Çağatay

Pamukova1968: Mustafa*** Enes*** Abdullah*** Mehmet*** Ogün*** Tahir*** Berk*** Halil İbrahim*** Mustafa Fidan*** Melihcan*** Umut***

Antrenör: Mehmet Atmaca

Arifiyespor: Muhammet** Tugay** Kerem** Abdulkadir** Mehmet Tay** Mücahit** Emrecan** Yunus** Serhat** Mehmet** Oğuzhan**

Antrenör: Osman Gümüştaş

Goller:

Pamukova 1968: Mustafa (Dak.8)- Volkan (Dak.90)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!