Pamukova Mekece Stadında utandıran görüntüler..!

featured

Pamukova Mekece Stadında utandıran görüntüler..!

Pamukova’nın Sakarya 1. Amatör Kümede ki  temsilcilerinin müsabakalarına ev sahipliği yapan Mekece Stadının hali içler acısı.. Tribünler çöküyor, hakem odaları ve tuvaletlere girilemiyor..

Pamukova’yı temsil eden ve Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele eden futbol kulüplerinin, yanı sıra 2. Amatör karşılaşmalarına ev sahipliği yapan Mekece Stadının tribünleri çöküyor.  Mekece Stadında müsabakaları seyretmeye gelen futbol severlerin oturduğu tribünlerin yer yer çökmesi ve koltukların kırılmış halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Mekece stadında tribünler  yer yer çökmelerden dolayı tehlikeye davetiye çıkarırken, stadın tuvaleti, soyunma odaları ve hakem odası ise bakımsızlıktan içler acısı halde.. Her hafta bir veya iki amatör küme müsabakasına ev sahipliği yapan Mekece stadının etrafı ise bakımsızlıktan otlarla kaplanmış durumda.

Mekece stadı,  doğal çimi ile bölgenin en iyi zeminine sahip olmasına rağmen futbol severlerin oturduğu tribünler, hakem odası, soyunma odaları ve tuvaletlerinin bakımsızlıktan harabeye dönmesi, futbol severlerin tepkisine neden oluyor.  Mekece stadının içler acısı halini görenler Sakarya Amatör Külüpler Federasyonu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Pamukova Belediyesin den Mekece stadının utandıran görüntülerden kurtarılması için gerekli duyarlılığı göstermelerini bekliyor

dscf8390

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!