Özlem ve Özdemir

featured

Özlem ve Özdemir

Bugün biraz Sakaryaspor, biraz da Amatör takımlarımızdan bahsetmek istiyorum.

Malumunuz üzere, Sakaryaspor şampiyonluk parolası ile başladığı ligde maalesef istediği yerde değil. 23ncü haftayı geride bıraktığımız 3ncü Ligde 42 puan toplayan Sakaryaspor, liderin 9 puan gerisinden, üçüncü sırada bulunuyor. Matematiksel olarak henüz her şey bitmiş değil ama şimdilik öyle gözüküyor ki atı alan Üsküdar’ı geçmiş gibi. Olsun ne diyelim futbolda var bunlar. Yine de olmaması gereken mağlubiyetleri de unutmuş değiliz. Şimdi oraya tekrar dönmeyelim ve rahmetli Demirel’in “dün dündür, bugün, bugün” sözünü hatırlatıp susalım.

Şimdi açılan yeni sayfalarımızı kirletmeden, önümüzdeki 11 haftanın temizliği ile devam edelim lige. Bir özlemdir Sakaryaspor sevgisi. Hangi ligde, hangi maçta, hangi statta, hangi skorla olursa olsun, engel tanımaz Sakaryaspor sevgisi. Şampiyonluk, sadece bu sevginin süsüdür. İşte bu sevgi bizim yüreğimizi kasıp kavururken ikinci defa göreve gelen Osman Özdemir’le yürüyoruz yolumuzda.

Geçtiğimiz Payas maçında basın tribünündeydim. Geride kalan haftalara dönmeyelim dedim ama sahada Talha Mayhoş’un futbolunu görünce “Aaaaah, ah” demeden edemedim. Bu adamı kadro dışı bıraktılar. “Büyük hata” dedik inanmadılar. Alın size Talha. Boş geçen haftalara yazık. Neyse Payas maçından hak ettiğimiz bir galibiyetle (2-0) ayrıldık. Birçok pozisyon bulduk. Biri direkten döndü, gerisi kaçtı. Sonuçta keyifli bir 90 dakika izledik. Ben Osman Özdemir’e “Hoş geldin hocam” diyor, 3 yıl önce kaçırdığı şampiyonluğu, bu sezon yakalamasını diliyorum.

Biraz da amatör futbolumuzdan bahsedelim. Süper Amatör Ligde son haftalar yaklaşırken, puan durumları başa baş gidiyor. Kırmızı Grupta As Akyazıspor Karasuspor ve Arifiyespor 42şer puanla ilk üç sırayı paylaşıyor. 4 puan geriden gelen Karasu Güvenspor da Play-Off’u kovalıyor. Beyaz Grupta ise Adapazarıspor, Kocaalispor, Pamukova 1968 ve Arifiye Kalaycıspor, rakipler aralarını iyice açtılar. Özetlemek istersek, ilimiz futbolunun en prestijlisi olan Süper Amatör Ligde heyecan dolu günler geçiriyoruz. Bu heyecanın, son dakikaya kadar sürmesi ve dostluğun her maçta ön planda tutulması tek dileğim. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!