(Özel haber) Siyah Beyaz isyan

(Özel haber)   Siyah Beyaz isyan

Taç spor Mekece sahasında yaşadığı hakem skandalının ardından ligden çekildiğini Başkan Erol Aydın eliyle spor kamuoyuna duyurdu.

Taç sporun lig çöküşü Klasman ligin dede sürdü. Baldan Süper lige, Süper ligden Klasman ligine seri bir şekilde düşen yılların kaliteli Futbol adresi Taç spor ikinci yarının dördüncü haftasında yaşadığı Hakem faciasının ardından ligden çekildi. Şehyvarmaz karşılaşmasında 3-0 dan 3-3 bulan hatta bira ara öne de gecen ancak bu sayı orta hakem tarafından verilip yardımcı hakem bayrağına takılması sonrası  üç oyuncusunun bu süreçte kırmızı görmesi bardağı taşıran son hamle oldu. Bunları Başkan Erol Aydın ve Teknik sorumlu Kadir Demir . Tacspor neden niçin ligden çekildi? Bu ayrılık sonrası Başkan Erol Aydın ne dedi?

YALNIZ KALDIK

Başkan Erol Aydın bu senenin öyküsünü şu sözlerle özetledi. Yalnız bırakıldık. Camianın önde gelenleri yardım çağrımıza gereken yanıtı vermediler. Sonuç tada yalnız başıma çok fazla yol alamadım. Bir takımın sorumluluğunu tek başına almak, tüm mali yükü sırtlanmak benim için zor olacağı için böyle bir karar aldım. Erol Aydın yine de Kadir demirin çabalarıyla , bu takıma cebinden para aktararak çok önemli dört oyuncu kattığına dikkat çekti.

HAKEMLER DIŞARIDA KORKUYORLAR

Yıllardır Futbolun içindeyim bu sezonki kadar Hakem hatası yaşamadım. Çoluk çocuk maçlarımıza çıkıyor. Böyle olancada özellikle bu tür hakemler deplasmanlarda ev sahibi takımdan müthiş etkileniyorlar. Mekecedeki Şehyvarmaz maçında bunu daha net gördük. 3-0 geriden gelip 3-3 bulduk hatta öne gecen golü bile attık. Ama gel gör ki orta hakemin golü verdiği yerde yardımcı önce oynattı sonra gol olunca bayrağını çekti ve nizami golümüzü iptal etti. Bir takım Playof istiyor  ,bir takım düşmemek adına çırpınıyor, böyle bir maça tecrübesiz korkak hakem atayanlarla daha fazla mücadele edecek gücümüz kalmadı. Benim bir Sportmen duruşum var. Bu duruşumu yeteneksiz hakemlere tepki vererek bozmak istemiyorum. İnanın Mekecede ki karşılaşmada kendimi zor tuttum.

TRANSFERLERİMİZ KRTİK YERDE ATILDI

Biz Şehyvarmaz maçını puan veya puanlarla kapatsaydık , düşmemek adına büyük bir avantaj yakalayacaktık. Ama yukarıda da belirtmeye çalıştığım gibi golümüz iptal edilip yenildiğimiz için ortalık karıştı. Bu arada gerçekten iyi olan yeni transfer oyuncularımız hakem tarafından oyundan atılıp, bu oyunculara da afaki cezalar gelince lige devam şansımız kalmadı. Erol Aydın bu nedenle de Yeşilyurt Belde maçına çıkmadıklarına vurgu yaptı. Erol Aydın bundan sonra biz bu ligde   yokuz, ve bu haftaki maçımıza da Akyazı Akınspor maçına da çıkmayacağız diyerek lige veda nedenlerinin altını çizdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!