ÖZDEMİR’LE DOBRA DOBRA !

featured

ÖZDEMİR’LE DOBRA DOBRA !

Sakaryaspor Yönetiminin Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdıktan sonra Teknik Direktörlük koltuğuna getirilen Osman Özdemir antrenman öncesinde  basının sorularını yanıtladı.

“ BU DAVA HEPİMİZİN DAVASI “

Bu şehre hizmetin ne başının ne de sonunun olduğunu dile getiren Sakaryaspor’un yeni Teknik Direktörü Osman Özdemir, “iki sezon önce burada güzel bir sezon geçirdik ancak sonunu getiremedik, finalde maalesef kaybettik. Şimdi bu onun devamı olabilir mi hedefiyle geldik. Bu dava hepimizin davası tüm Sakaryalıların davası. oynayan oyuncularımız, bizler, taraftarlar tekrar elele olup, bu işin üstesinden gelmeye çalışacağız” dedi.

“ YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ “

Takımla ilgili bilgi sahibi olduğunu da dile getiren Özdemir; “oyuncularımızın büyük bir bölümünü tanıyorum. Zaten Türkiye’de futbolun gündemini takip eden bir insanım. Belki şuan puan cetvelinde sıkıntılı bir durumda olabiliriz ama ne olursa olsun bu yarışın içinde olmak var. Son onüç hafta sonunda ne olur bakarız ona göre yeniden konuşuruz” dedi.

KADRO DIŞI FUTBOLCULARA YEŞİL IŞIK

Kadro dışı kalan futbolcuların  affedilip edilmeyeceği konusunu soran basın mensuplarına bugün yarın bilgi vereceğini dile getiren Osman Özdemir, “konu ile ilgili bilgim var. Yönetici arkadaşlarla diyalog halindeyim. Bu konu hakkında en kısa sürede sizlere bilgi veriyor olacağım” dedi.

“ GENİŞ BİR KADROMUZ VAR “

Takımdaki son durumu da değerlendiren Özdemir, “Takımda kırmızı kart cezalılarımız var. Hüseyin’in sakatlığı devam ediyor. Ancak çok geniş bir kadromuz var. Alternatiflerimiz var. Oynamayan arkadaşlarımız bugün kadro olabilir. Bütün futbolcularımız benim için eşit mesafedeler. Önümüzde iki üç günlük bir süreç var, bu süreç içinde maç için kadro kararımızı vereceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!