ÖZDEMİR’DEN SON RÖTUŞLAR

featured

ÖZDEMİR’DEN SON RÖTUŞLAR

Sakaryaspor, Elaziz Belediyespor maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla devam etti. Lig’de galibiyet serisine devam etmek isteyen yeşil-siyahlı ekibimizde tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruluyor. Sakat olan Cihan Yıldız dışında takımda eksik bulunmuyor. Şampiyonluk yarışında her maça final gözüyle balan yeşil-siyahlı ekibimiz kendi sahasında Elaziz’i devireceğine inanıyor. Sakaryaspor bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek. Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir zorlu maçta hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Elaziz Belediyespor takımının Play Off yolunda en önemli rakip olduğunu söylerken, “Kazanmak zorundayız” dedi.

POZİSYONA KOLAY GİRİYORUZ

Bu ligde iddialı duruma gelmek ya da yukarıdaki takımları yakalamak istiyorsanız, içerde oynayacağımız maçları kazanmak lazım. Bütün hedefimiz bütün konsantrasyonumuz bunun üzerine. Son 2 haftadır da iyi futbol oynuyoruz. Fena oynamıyoruz. Pozisyona fazla giriyoruz. Az da olsa rakibe pozisyon da veriyoruz ama son 2 doksan dakikaya baktığımızda, kazanmayı hak etmiş gözüküyor. İlk yarıda onlara karşı aldığımız bir mağlubiyet var. Bir nevi de o maçın rövanşı olacak” şeklinde konuştu

ÇOK ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Elaziz Belediyespor takımının çok iyi top oynadığını ve bugünlere tesadüfen gelmediğini vurgulayan Özdemir, “ Kazanmak ve moralimizi devam ettirmek, kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Tabii ki kolay maç yok. Özellikle Elaziz takımı Play Off iddiası olan takımlardan bir tanesi. İyi de top oynuyorlar. Önlem almaya çalışacağız. Biz kendi oyunumuzu oynarsak, baskımızı rakibimize hissettirebilirsek, kazanırız diye düşünüyorum. Şu kesin ki, kolay bir maç bizi beklemiyor” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!